Hae tästä blogista

5. toukokuuta 2013

• Viikonloppufiiliksiä •

Kyl nää viikonloput menee aina niin nopsaan. 
Perjanttaina kävimme Nooran ja Jimin kanssa kaheksan kilsan reippaalla kävelylenkillä ja sittenpä tulikin äiti kyllään niin raivailtiin  pihaa kera pikkusen punkkua. 

Lauanttaina tehtiinkin reikä seinään että päästtiin kottiin. Eli avaimet jäi meillä kotija ja vara-avaimettii mukavasti hukassa. Pähkkäilttiin jotta soitammenko lukkosepälle että tulisi aukassee oven ja maksettas ihtemme kippeiks, vaiko tehäänkö reikä seinään pannuhuoneeseen joka luojanlykky ei ollut lukossa! 


Lauantain "avaimet-jäi-kotiin"-fiilis


Jake päätyi siihe seinän purkamiseen. Pienen nelikulmioisen reiän teki hän, josta Elena pääs läpi keittiöön, pakastimen taakse; joka toki piti myös siirtää; aukasemaan meille oven. Nyt ollaan sit yhtä Partylite kippoa köyhempiä. Tottakai miulla oli aeeevan järkky kushätä ennenkuin huomattiin avainten puuttuminen. Kirjaimellisesti kus nous liki päähän.. Onneks pääs naapurriin... 
Luulin että tänään paistaa arska, niin pestiin eilen vielä neljä mattoa painepesurilla. Noh, eivät oo kovin kuivia nyt. Taitaavat olla jopa märempiä kuin heti pesun jälkkeen...Pientä kevennystä :)


Tänään siis satokin sitä vettä niin ei ole tullu tehtyä mitään mainittavaa. 
Huomenna aloitan sen legendaarisen kunnon kuntokuurin. (Heh, no ainakin kuntokuurin) eli lenkillelenkillelenkillelenkille ja kahvakuula nousee taas. 
Torstaina on Oriflamen kauneusilta miun luona, johon toivottavasti tulis immeisii. x) 
Lauanttaina tulloo Nala-koira kyllään meille kun hänen emäntä menee Jaken siskon luokse tatskattavaksi. Itekkin olen sinne kyllä menossa kovasti ennen kesää. EHKÄ jopa tällä viikolla.. Tatskaaminen vaan tuntuu niiin inhalle ettei siinä penkissä mielellään tunteja istu. Luulen että tämmönen fiilis huomenissa. Perinteinen maananttaifiilis!

Näihin tunnelmiin: Mukavaa alkavaa viikkoa Teille! :)2 kommenttia:

 1. mie kuulinki teidän pannuhuone episodista :D ei käyny mielessä vaikka tuuletusikkunaa nostaa pokiltaan?? sattuuhan niitä :D just tämmösten juttujen takia mie kipittelen aina viemään vara-avaimen takasin paikalleen samoin tein :D vatuttaa jos ei sisuksiin pääse :P ja meillä naapuritki niin hemmetin kaukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut teillä on varmmaan sitä pelttoo/mehtää mihin kusta jos niikseen tulee! :D
   Noh tehty mikä tehty. Kyllä se jo hiukan hymmyilyttää. :D Lauanttaina ei pätkkeekkään! x)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi