Hae tästä blogista

22. toukokuuta 2014

Nysse on (melekkein) valamis! \o/

Valakosta valakosta! 
Seuurrava investointi.. Tai no ei välttis seurraava mut tulevaisuuven, on uusi hellauuni. 

Mut oikkeesti SEURRAAVA investointi on oltava astianpesukone. Tuo alkaa jo siihen malliin pittuilla mulle, että järki meinnaa mennä. Nappuloita on irronnu. Esim 70 asteen kohalla oleva nappula piti siirtää 60 asteen kohttaan. (Löyty se toinen nappulakin, mutta siitä ei voi ennää painaa)
 Starttinappulaa tässä ei oo ennää ollenkkaan.. Jos haluaa koneen käyntiin, täytyy työntää pieni sormi taikka teelusikan väärä pää reikään jotta löytää sen pylperön mistä painaa!


Ukko osti Jovensuusta uuven veden/teenkeittimen. Entinen hajos jotennii silleen että jos kuumaa vettä halus, niin piti pittää sitä startti lärpykettä koko ajan pohjassa. Jos päästi irti, vesi ei ruennu kuumentumaan. 
Tämän on parempi olla hajjoomatta ku makso liki 80 eurroo..! 
Mutta tässä kyllä saapi hyvät teet! :) 


 Sen takia se melkein valmis -sana otsikossa, sillä vielä nuo kaappien alalaudat pitäs maalata loppuun...
Tässä alhaalla alakuperänen! Minuva harmitti kun tuosta pöllötarrasta piti luoppuu. :(


Hieman muuteltuna jo. Eli esim tää toinen kolmen kaapin rivistö meni tuonne seinän vierreen.


Remppavaihheessa.

Me ei siis otettu nuita muovikalvoja pois muista kaapeista kuin näissä kuvissa olevissa, sillä uuni oli "sulattana" niiden reunat niin näistä oli pakko ottaa.

Ihan tavallisella Remontti maalilla maalasimme. Kaksi kerrosta. (Joten saapipa nähä miten kauan ne hyville näyttää.....) Iliman hiomisia. Ainoasttaan putsattiin pinnat ennen maalaamista.

2 kommenttia:

  1. Meillä on seuraavien iltojen ohjelmassa huokailua "Kyllä Marskulla maalattiin keittiön kaappeja" :D Ei uppoa enää muhun ei niitä voi maalata - selitys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi maalata! :D eri asia jotta kestääkö! x)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi