Hae tästä blogista

27. helmikuuta 2014

Sumopainia ja uudet tuuletTuo sumopaini on älyttömän kivaa! 
Ja RASKASTA! Olin viikonloppuna ukon hyvän kaverin 30 wee partyillä. (JakGyver sanoi, ettei huvita (tms) lähteä alkomahoolija ryypiskelemään, niin minä oli käsi ojossa jotta: "No voinko mie tulla/mennä!?!!" Kyllähän se kävi. Johtuen varmaankin että synttärisankarin sisko on miun tosi Hyvä Ystävä ♥ Hänen sormi se tuossa kuvassa töröttääkin.(se toinen, mikä ei minulle kuulu)

Yllärinä oli synttärisankarille, että lähetään Tahkolle sumopainimaan. (Itelläkin hitusen massua väänsi, kun edellisenä iltana minullekkin siitä infottiin)
Elämäni ekaa kertaa tuommonen puku päälleni laitettiin ja ideanahan sumopainissa on, jotta immeisiä on maton päällä kaksi. Ja toinen yrittää joko kaataa toisen taikka saaha maton ulkopuolelle tönittyä.
Tuon puvun kanssa kun kaattuu, niin mie en ainakkaa ite ylös piässyt. Kiltisti oottelin että joku tulis auttammaan.
Eka erä kesti varmmaan 5-10 minuuttia ja siinä ajassa olin täysin hiestä märkä ja suussa oli sahara! :D
Mutta suosittelen. On kivaa!

Noh, eilen sitten olin paikallisessa kenkäkaupassa (Kenkä Kumpu) Oriflamea edustamassa, niin päivän päätteeksi olin yksiä kenkiä (taas) rikkaampi ja sain kaksi työtarjousta, josta toiseen taidan tarttua!
Eli minä aloitan luultavasti huhtikuussa ravintola Riepissä työt. Ensin työharjoittelun merkeissä ja jos(/kun) hyvin mennee, niin jatketaan ihan palkkalistoille!

Eli eilen ei ollut mikkään turha päivä! ;)

Viime yönä sitten mietin, jotta Jimin hoitoon pistäminen:
Entäs jos miun pikku tissiposkea (Noora-sisko nuin Jimiä nimittelee, en tiijä miks?) kiusataan hoidossa, taikka että vajaa 7 tuntia on pitkä aika olla nuin pienen muualla kun äitisä kanssa? (Jimi on 2 ja puol vuotias) Entäs jos se hoitotäti onnii joku piilomielipuoli?

Ollaankohan myö juurruttu yhtteen? Tai ainakin minun puolelta.

Mutta, eiköhän näistä selvitä.
Selvittiin me esikoisenkin kanssa. :)

8 kommenttia:

 1. Pitääkö munki lähtee kenkäkauppaan... sieltäkö niitä työtarjouksia saa :D Oikein paljo onnea uudelle työlle ja harjoittelulle!!! Niin ja kyl ne "juuret" siitä sit pikkuhiljaa irtoovat toisistaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään! Mie oon aina aatellukki, että kaikki nää sähköset työhakujutut: ei niistä saa selvää mimmonen tyyppi sie oikeesti olet, vaikka kuinka yrität "lässyttää" erikoisesti ja erottua joukosta. Mutta näin kasvotusten tullee näköjään heti selväks mimmonen ihminen on ja saapi töitä miljoona kertaa paremmin! :D
   Eli eikun vaan paikalliseen (kenkä)kauppaan "tyrkylle" :D

   Poista
 2. Tosi hyvä homma tuo Rieppi :) Okussa voi sittenki työllistyä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihj.. Näinköhän mie siis pääsen tiältä ikänään poikkeen...!
   Silleen ois mukava ees JOSKUS käyvä asumassa ees VUODEN jossain muuvalla!! :D

   Poista
 3. Hah, vois olla lystivä hommaa tuo sumoilu :)
  Onneva kovasti uuesta työstä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokkeile! Kannattaa vesipullo siihe vierreen ottaa.. (Jos joku on sitä siulle nostamassa kätösiin.) Ite jos ruppeet kyykistymmään, niin varmasti pyllähät nurin, ja sit oot jumissa ketarat ojossa, ennenkuin joku tullee auttaa! :D

   Poista
 4. Oi, mun tekisi niin mieli kokeilla tuollaista sumopukua, oliko niitä extraextraextralargena :D Onnea kovasti työpaikasta! Ajattelet vaan tuosta napanuoran irti nirhaamisesta, että Jimi on jo niin iso, että hän osaa viestiä jos ei tykkää hoitopaikasta. Kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä kokoa tais olla Tahkolla, mutta kyllä mahut sinäkkii sinne välliin! :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi