Hae tästä blogista

30. marraskuuta 2014

Ruokasooda (ja sitruuna) ihme aine!
Sillä (ruokasoodalla) voipi nimittäin kuoria myös naaman.

Hinkuttaa noin teelusikallisen naamaan, ja huuhtelu, niin jopa naama kiiltää. (Ite asiassa tuntuukin ihan liukastepaperille! :D)
Muista kosteuttaa hyvin ruokasoodakuorinnan jälkeen.

Toinen juttuhan on se, että tällä voipi valkasta myös hamppaita.
Sitä en oo kyllä ite testannut, mutta kuulemma toimii. Minua pelottaa että sooda vie kiilteen mennessään. On aikas emäksistä jauhetta.Löysin netin ihmmeellisestä maailmasta myös tälläisen linkin ruokasoodasta:

*KLIK*


(Tuossa artikkelissa pääasiassa on kylläkin sitruuna, mutta sitruuna ja ruokasooda yhessä: Avot! Ja vaikka uutisessa taistellaankin syöpää vastaan, niin en usko että sitruuna-sooda pahhaa tekkee vaikkei syöpää oiskaan)

Toinen juttu joka liittyy nuihin ed mainittuihin:

*KLIK*


Kokkeilin tännään maistaa silleen että laitoin noin 1 rkl sitruunatiivistettä ja noin puoli teelusikkaa tätä ruokasoodaa juomamukiin. Noin pari desiä vettä.
....Maisttuu ihan hiivatun pahalle!!

..Tai jos tykkää samariinista niin sitten ei, mut minen tykkää. En ees vissyistä!
Jäi loppu juomatta!

Siijjuu! :)

3 kommenttia:

  1. Sooda on kyllä ihmeaine. Sain ystävältäni lahjaksi vihkosen, jossa hurjasti soodavinkkeä ja muita vastaavia. Ällistyttävää mihin kaikee soodasta on. :) Tunnelmallista iltaa. <3

    VastaaPoista
  2. Olen tuota hampaiden valkaisua kokeillut. En huomannut eroa. :) Mukavaa joulukuuta!

    VastaaPoista
  3. Pelkään niin paljon hammaslääkäriä etten uskalla hampaisiin kokeilla, mutta kasvoissa ei ole niin väliä mitä tapahtuu :D Kokeillaan :)

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi