Hae tästä blogista

20. elokuuta 2013

• Sieniäsieniäsieniäsieniä.. sekä haastattelu! •

Mie kun työllä ja vaivalla näitä pirun auringonkukkia kasvattelin kukkapenkissäni nii arvatkeepa onko kiva, ku nämä kukat näyttää meijän pihalle vaan persettään ja naapureille etupuoltaan!! YKSI töröttää pihhaan päin! 


Ja ensinnäkään tää kukkapenkki ei näytä enää kukkapenkiltä vaan amazonin viidakolta!
(Sivupihhaan näkkyy senttää kukkia x))


Mie kävin eilen siinä koulutushaastattelussa (en näköjään päässyt, toisaalta ihan hyvä, koska rahahan siinä ei ole kovin kaksinen (kyselin senkin) ja miun pitäs joka päivä ajaa 100 kilsaa eessuntaas, (Oku-Joensuu, Joensuu- Oku) ja tää Outokumpu ku on nykyään Joensuun aluetta, niin bensojakaan ei luultavasti makseta. Lapsi hoitoon ja päivähoitomaksu taitaa nykysi olla päälle 200e/kk? No enivei, ne sano miulle iha ekaks jotta: 
 "Sulla on 20 minuuttia aikaa kertoa meille kuka olet, mistä tulet ja mikä on tämänhetkinen tilanteesi?"
Mie: "Olen Marianne, Outokummusta ja työtön!"


Siinä ei siis ihan sitä 20 minuuttia menny... Sen jäläkkeen tuli hiukan hilijasta, ja ne haastatteliat kahto toisiaan ja se toinen sano: "Nonnii. Mitäs sitä sitten?" Taisivat rueta naurammaan ja sitpä mie siinä kertoilin luultavasti koko elämän historiani heille. Mut sanoin loppuun että onkohan tää loppuusa miten kannattavaa jos miut valitaan just rahan kannalta, nii epäilen että sen takija eivät minua valihtenneet. Vaikka kovasti miusta tykkäsivätkin. Sen huomas. :) Mie oon varmmaan viikon verran niitä pirun sieniä puhistellu/ryöpänny/pussittana/suolannu! 22 killoo on kuulemma sienä löytyny yhtteesä. Kiitettävä määrä. :)Tokmannilta kävin ostamassa ilmatiiviitä ½ litran lasipurkkeja. Nämä on nättejä iha iliman sieniäkin. :)Tosi koristeellisesti kirjotettu ;)

Tämmöstä tänne tällä kertaa! :)


4 kommenttia:

 1. Oot sit suututtanut "kukkaparat" ;)
  Wau, mikä määrä sieniä... toivottavasti täälläkin löytyis ees hiukan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiällä kyllä löytyy niitä ja HIRVIKÄRPÄSIÄ!! YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKK! Sen takija mie tykkeennii keräillä vain puolukoita, ku ei tarvvii "syvälle" mehttää mennä kärpästen syötiks! ;)

   Poista
 2. Sulla on kyllä auringonkukat jo ihan terässään! Ja täällä vasta pienet kukinnonalut perskeles! :-D Sienien puhistus ja laittaminen on aina yhtä "mukavaa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringonkukat ei käy niiiin hyvin normikukkapenkkiin mitä mie alkukesästä kuvittelin....! :D Niist tulloo liian isoja! Sienten puhistus... se alkaa jo tympiä! :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi