Hae tästä blogista

16. syyskuuta 2013

• mm. Ilmanpuhistin. •

Doddii!
Viikonlopusta selevitty. Oli kuopuksen 2wee partyt lauanttaina. :) Niin se aika hurahtaapi.

Miun pitäs nuita ruokaohjeitakin tänne muistaa kirjotella, kun esim pertsinä oli niiiiiin yyberhyvää safkaa jotta!! Ootteko syöny ennen jaloviinakastiketta? Mie en ollu ennen perjanttaita. Nimestään huolimatta: saa syöttää lapsillekkin ja on hyvvää!

 Mut nyt en kirjottele ruokaohjeita.

Tänään pääasiassa on tämä:


Niin pitkä tuotesepostus tullee, jotta jos ite klikkaatte vaikka tästä, niin näette, ettei tämän pitäs iha pilipalivehje olla.

Suurimmalla toiminnolla tästä lähtee kyllä aika kova ääni.. vois liki luulla että tää vekotin on lähössä lenttoon.. mutta kuulee/näkkee kyllä että pölypallot suapi imua :D

Ostimme tämän siksi, koska ukolla on röörit liki joka päevä tukossa (meilläkö pölyä? o.O), niin kassotaan nyt onko tästä hyötyä. Ei oo ainakkaa rööritukkoisuus pahentunutkaan.
Nyt meillä on muuten pikkuhiljaa alkamassa olohuoneen (pakollinen) remontointi, sillä sieltä lähti se meijän sohva (Laitan kaikennäkösiä kuviloita seuraavaan/seuraaviin kirjotuksiin) ja lamppu. Meinasimme repiä tapetinkin poies. Elenan huonekin saapi lisää avaruutta, kun sieltä lähtee tällä vklla retrohko kirjahylly muille maille. Tulihan sitä kirpparilta jo hommattua uus(vanha) torkkupeitto olkkariin ja hienoja pikku säilytyskoreja Ellun huoneeseen! :)

Mutta näistä kaikesta lisää myöhemmin. :)

Niin, tukkaki miulla lyhenty viime vklla varmmaan 15 sentillä.
Tuossa kuvassa olenkin sedän 50 wee partyilla toissa vknloppuna.

12 kommenttia:

 1. Meillä oli yksi isohko versio tuossa telkkarin vieressä olkkarissa jotain 5-6 vuotta sitten kokeilussa, siis ilmanpuhdistin. Ei toiminut, meistä se pyörittää vaan enempi sitä pölyä ilmaan ja saman tien keuhkoihin. Alettiin sensijaan imuroida kaksi kertaa viikossa ja pyyhkiä pölyjä myös samaan tahtiin elikkä ennen me harrastettiin vaan sitä kerta viikkoon siivoamista. Toivottavasti teillä toimii. Ei oo tukkoisena kiva olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä just miehen kanssa oli aamulla puhetta, jotta hällä ei oo ennee ollu niinkään otsa kipeänä. Johtuuko tuosta vekottimesta vai suursiivouksesta joka tehtiin(/ollaan koko ajan joka päivä tekemässä!) Tai sit molemmat auttaa! :)
   Mut tuo tosijaan on sen verran uus vielä että se pöly ei oo tuonne sisuksiin vielä kerääntynyt.. Kahttoo sitten kun tuolla on sitä pölyä! :D

   Poista
 2. Meillä on samanlainen ilmanpuhdistin ja on kyllä hyvä vehje, pitää vain muistaa putsata suodatin välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpäs! :D Se o varmaan mielenkiintosta kahottavaa ku aukase etuon vehkeen, jotta mitähän kaikkee patskaa sitä on sisuksiinsakin hengitelly....x)

   Poista
 3. kaaanokainen<3 you ;)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Minen oo vieläkkää nähny sitä siun tugityylijä....x)

   Poista
 5. Jaloviinakastikkeesta en ole kuullutkaan :) Mies kyllä huuteli kysymykseen onko hän syönyt vastaukseksi, että kannattaisi varmaan kokeilla. Haluaa ilmeisesti juoda sen mitä jää kastikkeesta yli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii miunnii mies ensin maisteli iliman kastiketta, jotta miltähän mahtaa maistua! Yksinnään jaloviinaa en kyllä maistele! Hajukin on niiiin etova!! Ja siihe kastikkeeseen tuli muuten myös punkkua... ;) Mie join sen ylijäämän xD

   Poista
 6. Onnittelut pikkuselle!
  Kaunis kuva Marskusta :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi