Hae tästä blogista

16. joulukuuta 2013

Miekin kävin siellä Ikeassa!

Tosin sekin reissuun lähtö oli hilkulla, etten lähtenyt.
Linja-auto läksi täältä Kummusta lauanttaina varttia vailla yheksän aamulla Kuopioon.

Perjanttai-iltana pikkumies Jimi oli hiukan flunssaisen oloinen. Mutta ainoastaan että hältä lähti ääni ja keuhkot rohisi. Mutta ei nuhaa.
Se yö oli sitten ihan hirveetä. 12 aikkaan Jimi heräs (minä en nukkunut siihenkään asti yhtään, sillä kuuntelin vaan vieressä miten poika hengittää raskaasti) siihen kun ei saa kunnolla henkeä, ja mie paniikissa soitin Joensuun keskussairaalaan, niin se mukava täti sanoi, että kuulostaa kurkunpääntulehukselta.
Ikkunat kotoa auki ja jos menee todella vaikeaksi, poika ulos vähäksi aikaa. Ja niin tehtiin. Ja se auttoi (ulos asti ei tarvinnut viijjä). Ei tarvinnut lähteä osastolle, vaikka sinnekkin oltas voitu mennä, mikäli ei kylmä auta.
Pikkasenko tuli minulle huono omatunto siitä, kun käytin perjanttai-iltana Jimin saunassa, koska arvelin että se lima lähtee sillä irti. Villasukat laitoin hälle yöksi jalkkaan ja peiton vejin korviin ja otin vielä enempi kainaloon, että olisi varmasti lämmin. Ja koko ajan ukolla olo vaan pahensi, koska lämpö tekee sille viirukselle hallaa...

Noh, sitten kun saimme ikkunat auki niin otin Jimin syliin ja hän nukkui mahalteen (paremmin saa henkeä kun nukkuu mahalteen, kuin selälteen) rintakehäni päällä. Peitto vain varpaissa ja yöpuku päällä.
Äidille soitin puol yhen maissa yöllä. (Ja äiti reppana ei saanu enää unta sen jälkkeen koko yönä...x)) Minäkin katoin kelloa vielä pikkusta yli neljä ja sit näköjään nukahin. Olin siis sata varma että miun Ikean reissu oli sit siinä.
Heräsin kuiteski seiskalta aamulla ja vielä arvelin kuiteskin jotta jaksanko lähteä. Ja minä jaksoin! Äiti jaksoi myös. :D Noora sisko oli kolomas joka lähti. Ainut pirteä yksilö meistä kolomesta.

Tosiaan varttia vailla 9 lähettiin ajamaan Kuopioon. Olimme perillä pikkusta yli 10. Ja kolomelta lähti linkka takasi päin.

Oishan sieltä löytyny vaikka mitä!!Piti hanipöötäkin muistaa. (Tässä kuussa tulikin 10 vuotta yhessäoloa. Tuitui ♥)
 Nuo siemenet onnii muuten hyviä. Joku luontaistuotekauppa se oli mistä ostin
 (Noora muistaa nimen, mie en enää.. Mut ei ollu Life =))


Noora varoitti että tämän lampun kokoamiseen menee viikko. 
Mut miun JakGyver kokosi tän kymmeneen minuuttiin ♥


Parit lamppukuvat tulee sit ehkä myöhemmin, mikäli saamme ne kattoon laitettua! :D

Joululahjoja ostelin aikalailla. :)

Eilen myös laitoimme joulukuusen lasten kanssa pysttyyn.Huonohko joulukuusikuva, mutta kyllä tuosta erottaa että kuusi se on.

Ootko muuten samaa mieltä, että jouluvalot on ihkuja, MUTTA:
ps. Jimi voi jo paljon paremmin :)


Mukavaa Joulun odotusta!! 

8 kommenttia:

 1. Hyvä, että siellä voidaan jo paremmin :))
  Nuo johdot... on sit vaan NIIN ihania ja niitä on sit tähän aikaa vuodesta melkeen joka nurkassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voidaan. Yskiminen on vielä suht rajua, mutta hengitys normaalia. Tuossa tauvissa on sekin "mukavaa" kun se voi uusiutua joka flunssan yhteyvessä..!

   Poista
 2. tuo larygniitti on vitusta. meillä kokemusta siitä PALJON! ja hei..meillä ei ole tollasta ikean lamppua. eikä tule jos se miusta on kiinni..mie vihaan koko firmaa..tai en koko firmaa vaan vihaan sitä kävelyä siellä. ei oo miun hommaa ollenkaan sellanen ylenpalttinen kävely :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hikipannan kun laittaa ohtaan niin sehä menee jo viikon lenkistä se siellä juokseminen.:D

   Poista
 3. Se oli PUNNITSE JA SÄÄSTÄ!:D hihii. ompas ihQ tuo makkarin lamppu!oikein kiva :) ai ja työkin laitoitte jo kuusen? mama oli kanssa pistänä :) Ikea on <3 helmi-maaliskuussa vois uuen reissun tehhä;) sitpä ei tartte panikoija kenenkääm lahjoja vaaa suap vaa omaan kotio ostella ja ittelleen xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Yritän muistaa tuon nimen! :D
   Tammikuussa ois alekuukkaus....x)

   Poista
 4. Toivottavasti se kurkunpäätulehdus oli vaan kertavaiva eikä tule toistamiseen, se on kyllä veemäinen tauti. Mää kun menen punnitse ja säästä kauppaan niin ulos tulen aina jogurttipapaijan kanssa. Siellä on sitten tuollaisiakin :D On sulla kyllä todellinen JakGyver kun on koonnut tuollaisen palapelin alle viikossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon aina aatellukkin että tuo ukon suku on aika viksua jengiä minnuun (miun sukuun) verrattuna..! Mutta sehän vaan tarkottaa, että minäkin voin tulla viksummaksi! :D
   Kuopion Punnitse ja säästä - lootassa oli ainakin nuita. Nuo on hyviä vaikka sen jukurtin kera. Eikä ole laitonta etes! :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi