Hae tästä blogista

20. tammikuuta 2014

(ihmis)Miesten elämä samanlaista kun urosmiljoonakalojen?!


Näin väittää ainakin miun ukko! :D
Meillähän on siis pieni akvaario (uudemmille lukijoille tiedoksi :)) jossa asustelee rapu ja miljoonakaloja. (Myös taistelukala, mutta se nyt ei tähän asiaan kuulu)Meillä on nyt noita naarasmiljoonakaloja kuollut vanhuuteen (tai sitten rapu on saanut kiinni) tai sitten jatkuvaan paneskeluun, sillä nuo ukkomiljoonakalat ei jätä nuita akkoja rauhhaan laissinkkaan! Nyt nuita naisia elää enää YKSI (voi reppanaa) aikuinen yksilö ja yksi lapsi, jota nuo urokset ei nyt ainakkaan vielä oo käyneet sutasemassa.


 Tuo naisreppana elää luultavasti jatkuvassa stressissä, sillä nuo ukot yrittää puksuttaa tuota jokapuolelta, olipahan tiinneenä taikka ei. 

Niin minun ukko (en oo sit varastana Putouksen Antskulta tuota ukko sanaa, vaan mie oon käyttänä sitä aina!:D) eilen sitten sanoi, jotta nuo ukot on samanlaisia ku myö miehettii. Jatkuvasti tekkee mieli, oli eukko raskkaana taikka ei!
Mie sit katoin ukkooa, jotta "Ja meijän kohtalo on sit kuolla joko ressiin tai jatkuvaan nussuttelluun?"
Rapu syö kaikki kuolleet fisut. Itseasiassa perjanttaina sai kiinni kuoleman kielissä olevan miljoonakala(yllätysyllätys)NAARAAN.
Loppuun laitan vielä muutaman kuvan meijän yybersuloisista kisuista.Ressitöntä viikkoa Teille! ;)

16 kommenttia:

 1. Eipä oo helppoa olla tyttökala, jos jätkät jahtaa niitäkin! Eikä akvaariossa oikein varmaan pääse pakoon. Meilläkin on akvaario, kalavalikoima on juuri tällä hetkellä suppea kun parvikalat ovat yksi toisensa jälkeen vanhuuttaan harventuneet. Pitää keväällä ostaa uusia fisuja. Munia tulee kuparimonnisten pyöräyttämänä aina vedenvaihdon jälkeen viikon päästä. Poikaseksi asti kehittyneet vain kerran. Kultakalat syö munat melko pian ja poikasetkin...

  Rommi on paljon meitin Vennin näköinen. Kiva nähdä kisuystävyyttä. Meidän kaksikko kun enimmäkseen tappelee toistensa kanssa tai ovat niinkö ei huomattaiskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Rommikaan varmaan Milkkiä niin paljoa huomiois jollei Milkki mene nenän etteen paijattavaks! Ja Rommi ei ole koskaan saanut olla paijattavan roolissa! :-)
   Meilläkin tosi pieni tuo akvaario ja vähän kasveja ettei tuo naikkonen pääse etes oikkein piiloon. Mut saatan lähteä tällä vklla miljoonahaaremin osttoon! :-)

   Poista
 2. hahaha..huippupostaus..ja kyllä, kiitos. täälläkin kuollaan ressiin ihan näillä näpyköillä.

  VastaaPoista
 3. No huhhuh... ei ol kalatytöilläkään helppoo!!!
  Vink, vinks... Rommille ;) Suloiset kissat!

  VastaaPoista
 4. Tää oli sit k-18 postaus! Pervo maaaasku, pervot kalat!

  VastaaPoista
 5. Soon se naisen kohtalo, myös kalatytöillä :D
  Iiiiiiiihkut kisumisut <3

  VastaaPoista
 6. Voi Marsku, mulla lirahtaa naurupissa housuun :D :D

  VastaaPoista
 7. Hih, voi voi naaraskaloillakaan ei oo helppoo, mihinkään puskaan ei pääse piiloon ja hengähtään. :) Ihanat kisut! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen kävin kaverilta ostamassa viis akkaa lisää tuonne lootaan. Vaihtelu virkistää.. heh! :D Saapipahan pienen rauhan tuo alakuperänen kalarouva!

   Poista
 8. Voi kalaparkaa, kovin on tästyöllistetty. :)
  Suloisia nuo teidän kisut.

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi