Hae tästä blogista

27. helmikuuta 2015

"Pientä" pintaremonttia

Keittiöremppa sai jatkoa!
Piti siirtää vaan jääkaappi..! No nyt on seinää purettu ja lattiaa irroteltu ja paikkailtu ja seiniä paklailtu ja ja ja.. Kirjotan me muodossa, koska miekkii oon paklannu seinää sekä maalannut!

TÄSTÄ likkaamalla näkkyy tämä ex remontoitu keittiö.
peeäs: se uus hellauuni on vieläkkii ostamatta....

Tässä lissää kuvia! Kolome päivää sitten - eiliseen asti:Tuommosella kestohymyllä tuo miun JakGyver purki seinää. (Nooot! :D )

Iliman jääkaappia ja pöytätasoja! 

Mukavia pikku johtoansoja! 

Siinä se jääkaappi nyt on. Pakastimen entisellä paikalla! Pakastin on sitten Jimi-pojan huonneessa! "Väliaikanen" ratkaisu.. 

Kyllä tästä vielä joskus siisti tulloo..! 

Tällä maalilla meikäläinen on vetäny pitkin seiniä! Lopputuloskuvia tulossa myöhemminTämä remppahommanahan "levis" eteiseen ja olkkariin. Koska tää maali onnii eri väristä valakosta ku entiset...! (Ylleesä valkonen ON valkonen! Eikä joku sinivalkonen/harmaavalkonen/tuhkanvalakonen/tummanvalakonen/valkosenvalkonen jne jne)

 Kikille taisin mainostella joskus, jotta kyllä "normi" talomaalilla keittiönkaapit maalaa!
...No ei maalaa! Alakkaa niissäkin uusinta maalipintakierros oikkeella keittiönkaappimaalilla!! :D

-Marsku-


1 kommentti:

  1. No, mutta toisaalta voi sitten vaihtaa sävyjä kun alkaa maalipinta keittiönovissa hilseillä :D Meillä on kaapin ovet kirpparilta ja maksoi yhteensä 18 euroa niin ei olisi tullut suurta vahinkoa :D Valkoisessa on hirmuisen paljon sävyeroja ja joku saattaa saada vieressä toisen valkoisen näyttämään vauvojen vaaleansiniseltä tai siltä, että joku on vetänyt kaksi askia norttia monta vuotta sisällä kertaakaan tuulettamatta.

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi