Hae tästä blogista

24. tammikuuta 2016

Oriflamen Pure Skin -tehohoito kasvoille.

Miun kosmetologi sanoi minulle, jollei ole vara joka kuukkaus käyä kosmetologilla naamaansa puhdistuttamassa, niin hän lämpimästi suosittellee käyttämään pari kertaa viikossa Oriflamen Pure Skin -sarjaa. 
Rasvasen-/sekaihon omaavat immeiset se pari kertaa viikossa ja normi-iholaiset kerta viikkoon riittää. 
Kuivaiholaiselle luultavasti liian tuhtia tavaraa..! 

Pure Skin tehokvartetti. Tässä on osa tuotelinjan perheestä.

Minä teen työtä käskettynä, ja pari kertaa viikossa alkaa ihon tehopuhdistus. 

Eli ensin (nro 1.) Syväpuhdistava kasvovesi / hoitoneste. Vanulla taputtelet kasvosi, mutta elä liian lähelle silmiä. Muista myös dekoltee. 

(Kuvaus: Tehokas hoitoneste syväpuhdistaa huokoset, ehkäisee mustapäiden syntyä ja supistaa suuria ihohuokosia. Poistaa iholta ylimääräistä talia, likaa ja kuolleita ihosoluja, jotka tukkivat huokosia. Pyyhi kasvot vanuun kostutetulla nesteellä.)

Nro 2 Puhdistusgeeli. Minä hieron tuolla SkinPro - kasvojen puhdistuslaitteella, koska tuo harja  tekee homman tehokkaammin, kuin käsihieronta. (Mutta käsillä hieronta myös fain :))
Ja varo niitä silmiä .Tuo puhistusgeeli viilentää kasvoja. Ja muista se dekoltee,
Huuhtele
 (Kuvaus: Poistaa epäpuhtauksia sekä vähentää ylimääräistä kiiltoa. Öljytön koostumus poistaa ja ennalta ehkäisee näppylöiden syntyä ja puhdistaa ihoa. Pese kasvot päivittäin ja iho pysyy kirkkaana.)


Nro3 Kuorinta-aine. Senkin hieron SkinProlla. (mutta kädetkin toimii) Samalla kaavalla kuin puhdistusgeelikin.
Huuhtele.

(Kuvaus: Erittäin tehokas kuoriva puhdistusaine ongelmarasvaiselle iholle. Ehkäisee mustapäiden ja finnien muodostumista. Käytetään päivittäin.) 

Nro4 Mustapäitä vähentävä naamio. Hieron kasvoihin. Enää ei tarvitse SkinProota. Tämän naamion kanssa menen saunaan. Sen jälkeen huuhtele huolellisesti. 
Tämän voi toki tehdä ilman saunaakin. Annat vaikuttaa noin kymmenen minuuttia. Sen jälkeen huuhtele kasvot huolellisesti. 

 (Kuvaus: Antimikrobinen salisyylihappo ja Detect-tekniikka vähentävät ja ehkäisevät mustapäiden ja finnien muodostumista. Puhdistaa ja supistaa huokosia sekä ehkäisee talivuotoa. Käytä 1-2 kertaa viikossa.)


Tämän koko operaation jälkeen kasvothan tuntuvat "hitusen" kireiltä, niin tehokosteutus olisi hyvä tehdä. Eli seerumi, silmänympärysvoide sekä kosteusvoide. Myös sinne dekoltteelle.


(Itsellä tällä hetkellä käytössä Swedish Span seerumiEcollagenin kevyt silmänympärysvoide sekä rasvaiselle iholle tarkoitettu Optimals Oxygen Boost - yövoide. )


Kuulostaa siltä (ja kirjoittaissa itelläkin tuntu, että teenkö mie oikkeesti tän kaiken kaks kertaa viikossa!!!) että tässä hommassa menis ikkuisuus, mutta yllättävää kyllä: ei mene! :D 

SkinPro hieroo kasvoja minuutin, ja sen jälkeen sammuu iteksiään. Käsillä hierroissa menee (jos on kiire ...tai "kiire") varmaan kymmenen/viistoista sekunttia per tökötti. 

Joten: pari - viis minuuttia iltaan. 
Ei paha? :) 

-Marsku- 
4 kommenttia:

 1. puhdistus kuulostaa hyvältä, mutta miksi et käytä yhta sarjaa: seerumi, silmäymp.voide, yö/päivävoide..varmaan löytyis saman sarjan tuotteita..tuotteet ikäänkuin tukisivat toisiaan, mihin tarkoitukseen tuotesarjat on rakennettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä käytän True Perfectionia.
   Mutta noita purnukoita on "siunaantunut" useampi kipale jemmoloihin nii miulla on nyt kuulemma tilauskielto, ennenkuin oon entiset tökötit käyttänä...! :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi