Hae tästä blogista

26. maaliskuuta 2016

Minun kuulumisia!

Heippa!

On ollu tämä kuukausi aikamoista haipakkaa minun elämässä, jota en olisi kyllä ikinään uskonut, jotta omalle kohdalle sattuu!

Minähän asu(i)n tällaisessa pienessä kaupungissa, Outokummussa. Liki ikäni asunut (viisi vuotiaana perheineni muutin Joensuusta) ja kaksi viikkoa sitten muutin Kuopioon työn perässä!
Leppäsen Leipomo aukaisi sinne ovensa (Apajahalliin) ja minut pyydettiin sinne kahvilapäälliköksi sekä osakkaaksi.
Vähän aikaa sitä mietin, mutta ukkoni lopulta sanoi, että eiköhän kuule lähetä! Ja niinpä sitten lähettiin.

Täällä Okussahan meillä oli/on vielä 120 neliöinen omakotitalo rauhallisella alueella, jossa muksut voipi keskenään laittaa lekarille jne, ja sitten yhtäkkiä mie asunkin Kuopion ydinkeskustassa, kerrostalossa, kuudennessa kerroksessa.. kaksi ensimmäistä yötä mie valvoin.
Eka yö meni kämäsessä ilmapatjassa, jota en muuten suosittele pahimmalle vihamiehellekkään. Seurraavana päivänä ukko kävi Ikeasta hakemassa kunnon patjat. mutta se liikenne ym, piti vielä herreillä seuraavankin yön. Kolomas yö meni nukkuissa hyvin, neljäs taas valvoissa, koska hammassärkyni ärtyi tosi pahaksi. (joka osoittautui v*ttuuntuneeksi viisaudenhampaaksi, joka piti poistaa)  
Mutta ei se Kuopio ole loppuunsa niin hirveän iso paikka, mitä mie kuvittelin! Autollakin olen pari kertaa jo sinne ajanut, ja kaikki ne jotka minut tuntee, niin tietää että auto ja Marsku ei ole välttämättä ihan mikkään paras yhtälö!

Työkamut Kuopiossa on ihan huippuja! Toki Okun työkamuja aika-ajoin ikävä, varsinkin Katjaa, mutta kyllähän ne kaverivälit silti pysyy ainakin somen voimalla yllä.

Perheeni asuu vielä täällä Outokummussa, koska tyttäreni koulu on täällä. Alunpitäen oli puhe, jotta neiti kävisi kevätlukukukauden Okussa loppuun ja kesällä sitten koko kööri Kuopioon, mutta nyt näyttääkin siltä, että neidille siirretään koulu jo keväällä Savon puolelle, koska a) en tykkää olla arkipäivät erossa muksuistani/ukostani b) Olisi jonniinmoinen toivo, että Ellulla on kavereita siellä jo kesällä, ettei tarvii koko kesää veljen kanssa hengailla.

Kunhan vielä "aivopesen" siskoni ja hänen miehensä, äitini, kaksi muutakin siskoa, miehen äidin ja hänen siskonsa perheineen tuonne Kuopion suunnalle, niin sittenpä kaikki olisikin liki täydellisen hyvin! :D (Pidän siitä jotta tukiverkosto on lähellä)

Palataan taas! :)
-Marsku-

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Rohkea rokan syö! :) T. Taina

  VastaaPoista
 2. Minullaki ikävä sinuuu �� Älä vie Noolaaa ei kaikista haluuuu luoppuu �� Ollaanhan yhteyksissää. Teee katjauuu ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhyy hymskyt ei näy
   Mut siellä syrämmii itkuhymiööö syräntä ja hymyyy :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi