Hae tästä blogista

3. helmikuuta 2014

Minäkin haluan pullakahviloille! :)


Blogiloissa on kiertänyt tämmönen "pullakahvi" haastekysely. " Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). (Ei ole pakko jakaa:) Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä, ystävän kanssa keskustellessa. Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin? Voit vastata kysymyksiin myös pelkästään valokuvin" 

Minnuu ei oo kukkaan kahviloille pyyelly, mutta miepä änkkeen silti mukkaan ( :D), ja vien virtuaaliset pullerokahvit sellaisille kuin (tämä osio olikin hanakalmpi miettiä): 


(Kikin ja Mehtäemännännii  oisin halunna haastaa, mutta heijät oli jo haastettu!)1. Mikä on sisustustyylisi?


 Miulle tuli ekana mieleen: kotoisa! 
Ei liijan pliisua, mutta ei kyllä mikään "pulikämppäkään"
Oishan se mukava enempikkii sisustella/rahaa siihen bisnekseen käyttää, mutta kun ei ole, niin ei ole!
Tyhjästä on paha nyhjästä. :)


2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?

   
Varmaan olohuoneeseen? Siellä huoneessahan kuitessii immeiset on eniten. Ainakin vieraiden kera. 


Tähän olkkarin ikkunaan mie oon oikkein tyytyväinen. 
Chilit meinasi kuolla pysttyyn ikkunalaudalla pimeimpinä aikoina, niin JakGyver keksi laittaa ex akvaarion lampun tuonne ikkunalauvan alle ja horsmat sinne. Kyllä on terhakat kukat nyt! :D (Hiän myös ruuvasi  lautapalikat tuohon laudan sivuille, jotta ei se lamppu näy. Minä maalasin)

3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?


Siis miehän voisin rahhaa käyttää ihan mihin vaan!! Matkustella/hiennoon auttoon/ruoka ravintoloihin/sisustukseen/ ja oishan se hiennoo lähttee vaikka ruokakauppaannii ja ottaa sieltä hyllylöiltä ihan mitä vaan, että tarvviis miettiä "riittääkö rahat!" 


Rinta-Joupilta "pöhnäsin" kuvan
Mutta tämmönen auto, Mazda RX8, ostettiin silloin kun voitin sen Casino voiton (talon lisäksi) Sit loppu rahat ja myyttiin auto! :D (Oikkeesti meille sattu joku maanantai yksilö Madza, ku rupes vikoja löytymään vikojen perrään) Miulla oli aina lystiä ku ajoin tällä autolla. Minen nähny konepellin yli oikkein mitenkkään kun tää oli niin matala! :D


4. Mihin käytät paljon rahaa?


Laskuihin!!! Niihin menee eniten. (sähkö ei tänä päivänä oo ilimasta. Eikä vakuutukset. Eikä ees roskapöntön tyhjentäminen!!)
Toinen on ruokakauppa! 

5. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?


En kehttaa liijan syvälliseksi mennä, niin vasttaan tähän jotta jos viimesettii rahat loppuis! Sit lähtis talo. Mutta toisaalta, sit mekin voitais muuttaa muualle ja alottaa koko homma alusta! Eli ei sekään mikkään maailman loppu olisi.. :)

6. Mistä onnesta unelmoit?


Unelmien työpaikasta. Minen kyllä vielä tiijä mikä on semmonen, mutta toivon että sellanen miulle osuis kohalle.

7. Missä asiassa olet tunnollisin?


Mie oon kyllä joka asiassa sellanen "keskitien" kulkija. Minen osaa enkä halua viilata pilkkua, sillä sit menis kaikki jo liian vakavaksi. Elämä ei saa olla liijan vakavaa/pilikun n*ssimista. Muuten siitä menee maku! :)

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?


Pienet valkoiset valheet. 

9. Mikä on naisen paras ominaisuus?


Nainen taipuu moneen! Meijän pitää olla olla äitejä/vaimoja/kokkeja/siivoojia/hoitotätejä/lääkäreitä/kaikkitietäviä/järjestelijöitä/järjen ääniä/kuuntelijoita/ymmärtäväisiä/terapeutteja/
Jäikö jotain sanomatta?
Kyllä nuista ominaisuuksista aika hieno pakkaus tullee! :)
Hyvä myö naiset!

10. Mikä on miehen paras ominaisuus?


Jos mie tuota miun ukkoo nyt ajattelen, nii JakGyver on Ihmemies! :) Hiän osaa tehä kaikkea! Meillä on tuo aivokapasiteetti eri tasoilla! :D (kuulemma x))

Eli: miehen paras ominaisuus on, että hän osaa tehä naisen tyytyväiseksi.
Eiks nii? ;)

9 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. :) Paneudun tähän jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 2. Haasteet ovat aina hauskoja ja niiden avulla oppii uusia asioita kanssabloggaajistaan :)

  VastaaPoista
 3. Sähkölaskut on kyllä kivunneet sellaisiin summiin meilläkin, että olen jo vakavissani epäillyt p*skanaapureiden tehneen jonkun oman kytkennän ja me maksetaan niidenkin laskua :D Tykkään susta niin kovasti, että kyllä sää saat siitä mun pullasta ottaa palasen :) Enkä ihan kaikille pullastani antaisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kieltämättä iha järrrrrkyttäviä summia!! 2007 kun tähä muutettiin niin väittivät jotta: "kaukolämpö on niiiin edullinen lämmitysmuoto" ja liipalaapa! Oli se ehkä sillo, nyt on summa liki tuplaantunut!!
   Ja kiitos! Mieki siulle pullat tarjoilisin, jos pitäs niitä rueta ähistämmään iha oikkeesti x)

   Poista
 4. Oon niin utelias, että piti tulla heti kuikkimaan :)
  Jahka seleviän tästä väsymyksestä, ni otan pullakahavet vastaan, kiitos!!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi