Hae tästä blogista

3. huhtikuuta 2013

• Aiheena kiusaus. Hyvässä ja pahassa! •

En ois muuten tänään jaksana kirjotella blogiini mutta pakko oli päästä purnaamaan, sillä miulle yks tärkeä immeinen soitti  ja sano että häntä oli tavallaan kiusattu koulussa, tässä tapauksessa kiertoilmaistuna haukuttu läskiksi. Kai olevinaan "leikkimielellä",mutta ei se kohdeimmeinen sitä leikillään ollu ottana.

Minen kyllä ymmärrä kiusaamista. Suoraan sanottuna iha pelottaaki tämä miun esikoisneiti, että milloin hän tulee kotiin itkien ja sanoo että koulussa kiusataan. Tai joku vanhempi miulle soittaa ja sanoo että neiti kiusaa jotakuta koulussa. (No jos olis Ellu se kiusaaja, niin se loppus hyvin lyhyeen!!!x))

Lapset osaa olla ilkeitä! Haukkumiset sanotaan päin naamaa ja yleensä porukalla. (Aikuiset sentään tekevät sen selän takana!) Ala-astteella se on ehkä enemmän tyyliin "Me ei kyllä leikitä sun kaa"(joka varmasti sattuu lapseen, mutta väitän etä se tapahttuu joka lapselle jossain vaiheessa ainaki kerran! Mutta jos aina joutuu olemaan yksin, niin se on taas huono juttu.) Yläastteella se on jo sit "Kato läski" tms. Siis että kaikki "massasta poikkeavat" (tarkottaa mitä sit tarkottaa) ovat heleppoo riistaa. Ja mie oon sitä mieltä että jos joku yrittää kiusata ja ottaa Siut kohteekseen, se sinun EKA reaktio kerttoo sille kannattaako hänen jatkaa tai ei! Toki saattaa olla pientä hyrkkimistä parikolme kertaa sen jäläkkeennii (jos siun reaktio on ollu ei-toivottu hälle) Ja mie oon sitä mieltä että elä missään nimessä kahtele taivasta sillo jos kiusaaja tarkottaa just sinua mitä lie on sanottavaa. Suoraan silmiin tiukka katse ja jotain yhtä nasevaa takasin! (Saattaa olla että miun kiusaamismetodit on perseellään mutta ku nuo hyssytykset/hiljasena olot/itkut/opelle lärppimiset ei nykysi paljoa auta!) Toki tuota opelle lärppimistä suosittelisin seurraavaks! x)
Mut jos yksikin lukee tätä (miusta ku tuntuu että mie yksinäni näitä luen, samalla ku kirjotan :D) ainaki sellanen ihminen joka tunnistaa ihtesä koulukiusaajaks: Se sitten sattuu iha vitusti sitä kiusattua! Vaikka ois kuinka läppää se läskiksi haukkuminen, niin se sattuu! Ja se kiusattu luultavasti kantaa lähemmäs loppuelämäsä läskin ristiä sisällään! Vaikkei oiskkaan aikuisena milläänlailla pyöreä.
Että seurraavan kerran jos tekee mieli avata se turpa haukkuaksesi/ottaa nyrkit esiin, niin pieppä kuitenki se turpas kiinni/kädet siellä taskussa! 


Ja sitten kuiteski vähä toiseenlaiseen kiusaukseen:
Tänään ku tuosta kamerasta muistin kuvat siirtää konneelle niin muistin että miehä yks kerta kuvasin miun tekemän safkan, joka näytti niiiin hyvälle kunnes....


Tein uunivuuan siis johon tuli:
Sipulirenkkaita
perunasipulisuikaleita
retiisiä
selleriä
purjoa


Maustoin:
suolaa
chilipippurisekote
jotain yrttisekotusta
aurajuustokerma 
Uuniin 225 astetta ja sit otin nuin 10-15 min päästä poikkeen lisätäkseni nakit


Vielä näyttää iha suht kivalle
HK:n juustojalapeno Aitonakkeja


Ja sitten tää luomus oikkeen puhkes kukkaan ku otin uunista poikkeen noin 20(?) min päästä:


Oikkeen kunnon rupik*llikiusaus!


BON APPETIT!!!

6 kommenttia:

 1. Nam ihastuttava nimi tällä reseptillänne ;D muahaha

  VastaaPoista
 2. Voikoha ruuan nimiä patentoija? x)

  VastaaPoista
 3. Voi ihana! :D
  Oon vasta alkannu lukee blogiis, ja tää on nii huippu!
  Saan nauraa kokoajan (en pahalla tietenkää)! :)
  Mut siis joo, toi koulukiusaaminen/muukin kiusaaminen on niin persiistä. Ja sekin kun "opettajat" ei ymmärrä. Mut nykypäivänä on semmostakin, että opettajat KIUSAA oppilaitaan! -.-
  Tätä tapahtui miunki aikaan peruskoulussa (-95 syntyny) ja lähipiirissäni ei lapset uskalla mennä kouluun, koska opettajat ei kuuntele oppilasta, laittaa kaiken sen kilteimmän oppilaan syyksi vaikka hänellä ei osaa eikä arpaa esim. nahisteluun!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Vui kiitos! Eli sinua ei murre haittaa! :D

   Ja eihä opet "kiinni jää" tekosistaan sillä luultavammin opettajat puolustaava toisijaan?
   Mutta joko kokeilit tätä ruokakiusausta?? ;)

   Poista
 4. Joo murre ei haittaa! :) Täysin samaa mieltä kanssasi!
  Empäs ole vielä kokeillut, vois laittaa ohjeen jonnekkin ylös kuhan joku sopiva rako löytyisi :)
  Meillä semmonen hulina talossa, jotta ei itse ruokia tekemään, meillä tekee se kuka lähimpänä pannuja ja kattiloita! :)
  Meillä on semmonen vähän suurempi perhe, jokaisesta talosta melkein joku asukas ja paljon muitakin "ei sukulaisia", jos ymmärrät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole sata varma ymmärsinkö! :D Mutta jotenkin. Paljo immeisiä, ei sukulaisia :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi