Hae tästä blogista

2. huhtikuuta 2013

• Tylsäpäevä! •

Oli iha maananttaifiilis tänään! Eli sellanen "eipäkyllämikkäänkiinnosta", mut kävin pienellä lenkillä ja miun lempisarjan: Emmerdalen aikkaan heiluttelin kahvakuulaa sekä rullailin sillä vekottimella poloviltani olevinnaan ennätysalas ja pääsin jopa ylös!! :D (mikä sen vekottimen virallinen nimi on jossa on ne käenkahvat sivuilla ja rengas siis sen keskellä, ja sillä rullauduttaan polviltaan niin alas kun kykenee, mutta samaan hengenvetoon pitäis ylössii päästä...?) 
Sit menin onnessani ukolle sanomaan että:

"Tunttuu että miulla ois jotenki nää jenkkakahvat pienentyny"
Jake: "Juu niin on, siirtyny etupuolelle!"Sen sijaan että olisin suutuspäissäni repiny kahvakuulaa/vatsalihaksia tms apinanraivolla: Rupesin syömään! 
 Onneks en omista heikkoa itsetuntoa koska muuten mie varmmaan eläisin viillellen ihtteeni suruuksissani! Tässä perheessä läppä on ollu aina tuommosta.. Tai mistäpä minä tiijjän mitä toinen oikeesti mielessään aattellee...!! Huumorin turvin laukkoo totuuksia! ;) 
Noooh, kyllä mie vielä näytän että miun allit nousee ylöspäin ja jenkkakahvat, jotka on siirtyny etteen, muuttuu lihasmassaks!! ;D Ja jos ei lähe nii olokkoosa sit siellä! Eessä tai takana, tai ylhäällä tai alhaalla!:D 

Huomenna lähettäänki Essin kanssa rattaila ("vauvat" kyydissä) huristelemmaan pitkin teitä! Hältä pittää muistaakki kysellä halluisko hiän taas tatskata meikäläistä! Essi on kyllä loistava tatuoija! Itseasiassa jos saan, niin voisinpa muutaman hänen väkertämän kuvan tänne laitellakkii, niin siinäpä näet(te)! :)

Nyt mään muate! :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi