Hae tästä blogista

27. maaliskuuta 2013

Kellokeskiviikkoa

Olipa "mukava" käyvä tänään ekaa kertaa tänä ...talvena...  Jimin (kuopukseni) kanssa PULKALLA kaupassa. Tälleen jälkiviisaana olis voinu tuota pulkkakautta kokkeilla sillo ku kävelyteillä/kylällä OLI LUNTA! Ei joko asfalttia taikka kilometritolkulla hiekkaa.  Hiki tuli. Ja pulkka ei varmmaan pohjasttaan oo ennää kovinkaan kaunis..! Mie arvelin että meillä menee tuonne kilometrin pituiseen kauppareissuun (tai no reilu 2km edestakasi) koko aamu- ja iltapäivä jos ei tää poika jaksa pulkassa istua! Jaksoi! Varmaan aatteli että äiti sen verran v*ttuuntunneen näkösenä vetelee naamapunasena pulkkaa että eeehkä parempi olla kerrankin äidille mieliksi ja istua paikoillaan! Tää meijän ukkohan on normioloissa sellanen lievähkö ravelo...! Kaikki nää elektroniikkavempaimet on sellasii mitkä on Jimin mieleen. Ja tietysti kissan kushiekkaa on kanssa mukava heitellä pitkin vessan lattioita. Ja suihkussa käyvä vaatteet päällä. Ymsymsyms!!

Ja heiiii:  Käykääpä osallistumassa Marikan kisaan tästä näin
Kivoja palkintoja saatavilla eikä tarvihe ku nostaa peukku/tykätä :)

Kaupasta ostin muuten itelleni uuen ruoka-aineen: Palsternakan! :D Miltä lie maisttuu/miten lie käytettään? 
Päivällä ku löntystin pulukan kanssa kotija nii mietin matkalla sitä karppaamista ja miten se ei meikäläiselle käy. Ainakkaan raskkaana ollessa ei käyny ku kokkeilin vajaan viikon. Paino humpsahti sinä aikana yli 2kg ylöspäin ja neuvollasakkii ihmettelivät "Miten voi olla mahollista että näin paljon olet viikossa saanut painoa lisää" No saatto johtua niistä muutamista pekoni-kermakastike iltapaloista ehkä? 
Tänään meinasinki väsätä vaan peruna-sipuli-nakkihöpötystä uunissa juustokermakastikkeella!
Yleensähhä mie en perunaa napostele nykysin. Se on jääny jotenkin huomaamatta pois miun ruokavaliosta mutta uskon että kun kesä lähestyy niin (uuet)perunat taas maistuu. :)

Ihanaa kun pääsiäinen tulee! :) Äitin luokse pääsee sunnunttaina(?) syömään. Voin vaan kuvitella että pöyvästä löytyy taas se 20 eri ruokalajia ja äiti kuiteskin sanoo taas "Enmie sit jaksana hirvveesti ruokia tehä" o.O Niinku jokakerta ku menemme perheaterialle sinne. Ja sitte siellä kuiteski ON hirvveesti sitä pöperöö! Mitähä lie hällä tarkottaa lause "Oon tehny kauheasti ruokaa" ....
Ja lauanttaina mennään anoppilaan syömään! Päivällä sanoin pienenä vinkkinä appiukon tekeleelle että "jos ei oo tekemistä lauanttaina niin miepä keksin: Ois kyllä kiva tulla teille syömään pyhien kunnijaks" Ja se oliki kuulemma huva idea! :)


Just kahtelin netistä mitä se tää pääsiäisviikko käytännössä tarkottaa nii hyvin ytimekäs juttu löyty Wikipediasta.
Kyllä ei minulla paastot onnistus. Tai jos onnistus niin sanonpahan vaan ettei kannata meikäläiselle sillo paljoa puhua sillä olen erittäinen äkänen akka nälkäsenä. Ja minusta kun muutenki nämä raamattuplärinät on tuulesta temmatut? En ole siis uskonnollinen ihminen (aijaa?!!) ja en todellakkaan ymmärrä niitä ihmisiä jotka elää Jumalan pelossa tms. Miulle on ainaki opetettu tai olen käsittänyt että jos se Jumala on olemassa niin hiän on hyvä, eikä mikkään psykopaattirankaisija, jos ei Hänen tavallaan elä. En siis kannusta kyllä kettään menemään ja varastelemaan/tappamaan/pettämäänkään......x) Ja luulen että raamattu on vain jonkun ihmisen keksimä tarina. Ja että Jeesus olikin vain yksi yliuskovainen ihminen joka kuvitteli olevansa Jumalan poika...!? Ja Jeesus tiesti ite keksiki omasta päästään koko raamatun!? :D Kyllähän nämä uskovaiset täällä Suomessa  on iha normiväkkee verrattuna näihi Allahrättipäihin!! Nehä posauttaa ihtijäsäkkii hengiltä tuosta vaan Allahin nimmeen. o.O Siinä on pipipäitten marttakerho kyllä järesttäin. Mutta siinäpä oli meikäläisen uskontotunti. Ja nämä kaikki on sitten iha miun mielipiteitä :)


On muuten hyvä tökötti tämä Oriflamen Giordani Gold Kirkastava Eliksiiri kasvoille. Tuntuu että tämä oikkein kimaltelis kivasti naamassa, eikä ole rasvainen ja imeytyy liki heti. Tykkään. Mie käytän tätä päivällä. Ennen meikkivoiteen laittoa. Ei tule sellasta rasvakerrostusta ihoon. En tiijä liekkö käytän "väärin" asiantuntijoiden mielestä mutta miulla toimii nuin. Ja sitten jos käyttää meikinalusvoidetta niin minä jätän silloin tämän laittamatta. Ei tule mittään sentin kerrosta naamaan tököttejä. :)


Mukavaa viikkoa immeiset :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi