Hae tästä blogista

3. maaliskuuta 2013

Kauneustököttejä ja viikonloppua!

Kyllä aika menee jotenki nopeesti. Jos ei itestään sitä tajua, nii lapsistaan sen huomaa. Ja toki kiva ku ne kasvaa ja varttuu ja liipalaapa mut sit ku siinä VÄÄJÄÄMÄTTÄ vanhentuu itekki...!

..Niimpä mie tilasin Oriflamelta itelleni uuen kaunistavan putelin muutama viikko sitten ja se on nyt ollu käytössä tovin.....x]
Tämä lupaa:

Kosteuttava seerumi ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja kaunistaa ihon välittömästi. Nopeasti imeytyvä koostumus on pakattu pipettipulloon. Tuotetta voidaan käyttää joko yksinään tai värivoiteen alla. Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir

Kirkastava eliksiiri kasvoilleMie en siis tarvvii paljo lupaustekstejä ku luulen että tää on (taas) se miun juttu! Noh, jää nähtäväks! Olen siis käyttänyt tätä nyt muutaman kerran ja en kyllä nyt menis vannomaan että mittään kauhijan näkyviä muutoksia ilimassa...Vielä!
Miulle on iskemässä kolomenkympin kriisi! Ei maha mittään! 

Seuraavassa jaksossa tulee tarjouksen yks Bio Clinicin tuote..! Ollaan jo äitin kanssa ostamassa..! 
Tämä lupaa:

Tehotiiviste sisältää puhdasta retinolia, peptidejä ja hyaluronihappoa sekä suojakertoimen 15. Sopii kaikille ihotyypeille kohottamaan veltostunutta kasvojen ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. 


Bioclinic Lifting Power Concentrate Day

Ihoa kohottava päivävoide
Löytyypi myös yöversiona! :DNo mut viikonloppu taas tuli ja meni. Tänään kävi kylässä miun iiihhana puolivuotijas serkku-poika perheineen! <3 Eilen oli lepposa 9 tunnin työpäivä kaupalla ja ku kotija tulin nii ukko oli tehny iiihanan ruokasan salaatin ja viinilasi törötti vieressä! Ja siis siinä oli sitä viiniä! Nimmee en kyl kuollaksenikkaan ennee muista. Ja sitpä tuli äiti ja siskot käymään sekä toinen serkku-poeka! Ilta meni kivasti :)

Oon tuota lenkkeilyy aika laiminlyöny nii huomenna se tää perse pitäs saaha ylös ja hilautua lenkille! Joten: nukkumaan että jaksaa....(tai sit ei...) x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi