Hae tästä blogista

21. maaliskuuta 2013

Pelkkää liipalaapaa!

Hellurei!! :)
On ollu jotenki energinen viikko nyt! Kahvakuulaa oon heilutellu niin että haba kasvvaa!! :D
Varmmaan Nooran vika ku hiän kehuskeli että on kuukauden kahvakuulaa heilutellu niin kaitpa sitä sit ajattelin "No niinpä teen perkele minäkkii!"
Kevättä rinnassa varmmaan ;) Mullahan on ollu joka talavi/kevät että "Nyt muuten hommaan ihteni rantakunttoon" (paitsi raskauksien aikana....) ja sit kun se kesä tulee ja menee miettiessä mitehhän sitä sais sen sixbäkin massuun, ei kaupasta nestemäisenä (hehheh), niin sitten syksysin tulee se seuraava luppaus että "Ens kesänä sit" ja nyt oon kyllä ylpeä että KERRANKIN teen edes VÄHÄN muutaki ku vaan lenkkeilen!

Nyt vaan pitäs saaha ihtesä johonki sinne potkunyrkkeily tms hommeloihin ees kerran raahattuu, nii varmmaan tulis käyttyy sit sielläki.
Meillä oli muuten uuen vuuen lupauksena äitin ja Nooran kaa että ruettaan käy tammikuusta lähttiin uimahallissa uimassa..! Mitähän vuotta sit lie tarkotettiin..!Helöyyyy

Linkkasin tuohon muuten mielestäni tosi hyvän biisin! On ollu jo kauan! (Että jos Nenna siellä lukkee että "TAASKO SIE TÄTÄ MAINOSTAT" mut tää o huva! :->) Kovalla kannattaa kuunnella jotta bassot mukavasti tärähtää ;) Ei oo siis mikkään "partyparty" -veisu.


Ja tää on toinen!


En ole yleensä tätä herra Cheekkiä oikkein noteerannu mutta tämä veisu osu ja uppos! <3 :)

I Just Wanna Have Fu-uun 


Noh huomenna taas perjanttai ja Nooralle tiijoks ku hiän lähttee Ikeaan: MUISTA KAHTTOO MIULLE NIITÄ SOHVATYYNYPÄÄLLISIÄ/SISUSTUSTARROJA! :D


Oikkein kivaa Viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi