Hae tästä blogista

6. maaliskuuta 2013

Asenne on Rrrrrock! (ei kyllä liity höpinöihin mitenkkäänpäin! korkkeinttaan tuggatyyliin!:D)

Eilen kävin parturissa!! Ja nyt on kiva tugga. Pitäs vaan jostain saaha nyt mustaa tai punasta tai violettia shokkiväriä raidoiks tuonne vaaleen alle nii sit taas ois vähä räväkkyyttä eikä mikkään tasapaksupökkelö pää! :D 
Ennen                                                                                                                      Jälkkeen Tuossa "Jälkeen" -kuvassa on siis kerrostusta ja eihä sitä tukkaa ite ikinä saa samallalailla ku parturi. Vaikka hiän kuinka neuvvoo että "näin heleppoo se on" ja sit tekee vaan "Tsädäm" ja tugga o täydellinen. Ite seurraavana päivänä vaikka kuin "Tsädättelet" nii se ei mee nii ei mee! Ja muistin sit jäläkkeenpäin miksen oo voimakkaasti kerrostana tuggaani aikoihin: no ku tää toispuoleisesti "kivasti" taipuu!!  No mut silti tykkeen tästä tosi paljon!! Että Kiitos vaan Päiville! :) 


Jaaaa sitten: 

Tilattiin Noora siskon kaa aika ihkudaa kengät ebaystä!! 
TADAA!! yli polvien menevät saappaat! 

Kissattii tykkää näistä nii pakosti KAIKKI jotka nää näkkee niin tykkee! Eivätkä oo ees pahat kävellä. (Yleensä miun kengät on sellasii öpaut reilun 10 sentin korkoja, enkä mie ossaa sellasilla kävellä pätkkeekkään! [Tai siis etijäpäin pääsee, polovet nätisti koukussa, perse pitkänä ja käet söpösti sivulla pitämässä tasapainnoo] Tuolla kuapissa ne lepäilee vaikka lupaan joka kevät "harjoitella" korkkareilla kävelyä että sit kesällä voi sipsutella.. Niimpäniin...)
".....En oo täällä....."
Milkki (alias Nilkki) -neiti

Ja tässä  Rommi-(alias Rontti) (palliton)herraNii eivät ois siis pahat kävellä jos vaan tää faking noidannuoli (ehkä) selässä helepottas! Viime torstaina iski ekan kerran ja eilen jysähti nii pahasti että en päässy sohvalta ylös iliman itkua! On muuten oikkeesti epämukava fiilinki jos kusettaa ku palokunnan hevosta mutta et pääse pöntölle isttuu ku selekä on niin kipijä!! Tai ku ukko yrittää keventtää tunnelmaa sanomalla että "Onkoha tää meille arkipäivää 30 vuuen kuluttua, että siut pittää vessaannii talutella" Ja sit ku yrität olla nauramatta, koska se sattuu, mut et voi olla nauramatta, koska se kuullostaa niin koomiselle, niin itkuhan siinä uusiks tuli. Sen naurun jälkkeen. Eli: OLIN kipee!! Toivon kovasti ettei ennee posahtas. Onneks Noora toi miulle ihmepillereitä (Sirdalud) eilen. Yöks ku otin niin pikkusen helepotti... Tänään huomasinki että tässä alaselässä on iha järkky "pallo" joka muljuilee ku sitä yrittää hinkuttaa! (Saako sitä ees yrittää hierroo?!!)
Että se siitä lenkkeilystä
... ja kotijumpasta
.... ja sohvalla rönöttämisestä! Istun nykysi oikkeelle hieman eteenpäin kallistuneena! Ja kävelen samallalailla! Että laitanpa sit nuo pornokengät jalakkaan nii hyvälle näyttää!! Viikonloppuna oissii hautajaiset ja sitten vielä  tytskyjen ilta tiijossa.. Pitänee lähtee verkkareissa ja kumppareissa?! Molempiin x] Mut tiesti Nenna sano että miulle käy ne..! :D
Mut huomenna onki kirpparikierroksia luvassa Joensuussa! Söpösti oikkeelle kallistuneena sipsutellen! Että eikun hyvät yöt :)  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi