Hae tästä blogista

17. maaliskuuta 2013

• Miettien uusia ajanvietteitä •

Heippa!
En oo nyt aikoihin kirjotellukkaan ku esim viime viikkoki luiskahti sukkelaan töissä ja eipä ollu oikkein asijjaa! :)

Nojoo, mutta nyt oon miettiny jotta halluisin jonku harrastuksen! Mie kävin Nooran kanssa aikoinaan zumbassa ja en tykännä. Oon yhtä notkee kun rautakanki (paitsi pienessä sievässä taivun varmaan vaikka solmuun!:D) niin kyllä siinä fiilis vähä lannistuu ku ei oma tanssi näyttänä ikinä yhttään samanlaiselle ku ohjaajan. Ja lopussa se oliki jo pakkopullaa koko tanssiin meneminen ja sillo tajusin ettei se  tanssi oo oikkein miun juttu. Paitsi sit ehkä muutaman sidun jäläkkeen! :D Eli siis jotta että onkoha tää uuttuus homma Tvins.comilla, Tapout XT, iha huuhaa homma ja/tai jos tuoho ruppeis niin kuoliskoha sitä siihe rääkkiin!? (Mirva H jos tätä lukkee niin vois varmmaan vastata ja/tai rueta ohjaajaks tälläselle harrastukselle!? :D) Ku mie halluisin lihasta! En liikkaa! Mut silleen söpösti! Ja ois kiva itekki tietää oisko miusta sellaseen harrastukseen missä viijään suht äärimmäisyyteen kroppa.. Nyt tuntuu että ei, mutta kuiteski pieni ääni sisällä sannoo että "joo"..

Oon ruennu lueskelemaan Jutta Gustafsbergin  blogia. Hän on kyllä hieno naenen! Lihasta miun makkuun kyllä liikkaa, mutta siis muuten hiän on mukavan tuntunen ihminen joka tietää mistä puhuu! Ja Jutan blogia ku lukkee niin tulee just semmonen fiilis että kyllähä muuten mieki pystysin! :)

Kuntonyrkkeilykin kuulemma kiva harrastus? Onko? Minen tietä! En oo kokkeillu!

Kahvakuulia meijän kottoota löyttyy 8, 16 ja 20 kilon jötikät, nurkassa pölyttymässä! Kilonpainonen hulahulavanneki löyttyy..Tyttö sitä pyörittellee! Sit se vatsarulla hommaki meillä löyttyy (eli se että mennään polovilleen ja sillä rullalla vejettään ihtesä niin alas ku pysttyy mutta maha ei saa lattiaan osua, ja sit pitäs samalla sysäyksellä saaha ihtesä takasi ylös....)mie oon aina läsähtänä lattiaan. Sen kaksi kertaa mitä oon sitä vehettä kokkeillu. Se on ollu meillä jo kolomisen vuotta...!?
Meillä oli myös se oviaukkoon laitettava leuanvetotanko! Loppujen lopuks se vaan mollotti siinä niin annettiin se serkulle. Luultavasti heilläki se mollottaa vaatekomerossaan!?
Sit meillä oli/on Orbitrek Elite kuntopyörä! Pyyhkeen kuivaustelineenä! Annettiin äitille lainaan, hiännii poloki sillä luultavasti kuukkauven ja nyt se mollottaa äitin luona vaatekomerossa oottamassa kyytiä takasi tänne kottiin! Vatsapenkkiki löyttyy..! Ja käsipainoja.
 Luulis että mie oon/oon ollu oikkee fitnesseukko. :D  Mut nää onnii ollu tämmösiä yhen illan juttuja/hetken hairahuksia. Senpä takia ois ehkä parempi jotta mie menisin tosijaan johonki ryhmäharrastukseen ku että tekisin kotona. Koska kotona on niiin heleppo valita sohva, mut onneks sentään namit on vaihtunu verigreippiin/mandariiniin/leipään tms. Mut vaikka kuinka esim söisin pinaattia nii ei tuu Kippari Kalle fiilistä iliman että oikkeesti tekis jottain muutakkii? Se ei oikkeessa elämässä toimi "Simbsalabim" -tyyliin! Kaikki vaatii työtä! Mut sit oissii varmaan tyytyväinen kun huomais kropan "muuttuvan" pikkuhiljaa mielekkääksi. Ja kuntoiluunki kuulemma jää koukkuun. Siitäkään ei oikkein oo kokemusta..? :D Lenkkeilyyn jää välillä koukkuun mut sit välillä tuntuu ettei jaksa ees ajatella koko asiaa.


Ja tää kuntopostaushan lähti alunpittäen siitä ku tämä miun Rakas Tyttäreni sanoi miulle suihkussa että: "Äiti siun pylly heiluu samalla lailla ku siinä tyhmässä elokuvassa sillä isotissisellä mummolla joka juoksi tai hyppi siellä niityllä" Eli tarkoittaen Pähkähullu Professoria ja siinä sitä isotissistä mummoa. Oisin linkittänä sen pätkän tähä loppukevennykseks mut en löytänä Youtubesta kyseistä pätkää! Kyllä kuule itsetunto humahti piliviin!! Että kiitos Ellu <3 Oot ihku!! :D

4 kommenttia:

 1. Moikka! Tokihan sie voit tuota TapOutia kokeilla kotonakin jos haluat sijoittaa tuon summan. Tuolla nimellä en ole tuntia aloittamassa, varsinkaan kun en ole mikään taistelulajien ammattilainen. :D Mutta tulepas kokeilemaan tuollasta jumppaa kun HitKickFit, aloitan huhti-toukokuussa, maanantaisin. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa vaaralliselle/tehokkaalle/miun kuolemalle?!!:D Voishan sitä kokkeilla koklata. Missä sie muuten mainostelet näitä ku minen ikinä kuule/nää missään näitä liikuntajumppia!? :)

  VastaaPoista
 3. Jos et tykänny zumbasta ja tykkäät tanssia, niin suosittelen kokeilemaan sh bamia, jos siellä on sellaista saatavilla! :D

  -taina-

  VastaaPoista
 4. sh bam?? Joku vemputustanssi!? :D

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi