Hae tästä blogista

14. huhtikuuta 2013

• Uusi laji: Polokupyöräily! •

Heipparallaa!

Mie maanantaina alotin pyöräilyn. Jimin kanssa! En oo semmosella härpäkkeellä ajanukkaan varmmaan 10 vuotteen ja sillo maananttaina, ekan ylämäen jäläkkeen ja kaiken lisäks Jimi perssiisä kiinni (eli siis pyöränistuimessa kirjaimellisesti), muistin että miksi: Kauhheeta hommaa!! Miullaki jalat vispas sen mäen jälkkeen siihen malliin että ihankuin ne ois muuttunu spageteiks! Mut poljin sen ylös. Sit lepäsin vähän aikkaa, mutta Jimi osotti satulaa ja ohjaustankoo siihe malliin että: "Polehhan äiti ku tässä takana on niin kiva isttuu." Ja sitpä mie taas poljin. Pari kilsaa ehkä kävimme ajelemassa (mahdollisimman neutraaleja reittejä, ei hurjia ylä- eikä [ikävä kyllä] alamäkijä.) Mut kotiinpäin mentäessä tuli sellanen pakollinen ylämäki rupeama (vaikka mietin paria reittiä niin jokapaikkaan ylämäki tulee) otin vauhtia, nousin 1/3 osan mäestä ja sit loppu. En jaksana polkee! :D Talutin kiltisti pyörän Jimin vastalauseista huolimatta.
Eikä se pöllyävä hiekka paljon auttana asijaa. Olen melko varma jotta kurkusta lenteli hiekkapalloja/nenästä tuprutti hiekkapölyä.

Seurraavana päivän ajattelin kokkeilla uusiks. Ensinnäkin ku istuin satulaan niin tuntu että miulla se muuten taitaa olla satulanmuotonen mustelma persseessä, koska sen verran imakalle tuntu istua siihen. Se sama pärkelleen mäki ootti minua ja en sit tajunna että jalat ei olleet iha entisesä edellisen päivän pyöräilystä, mutta taas sitkeesti poljin mäen ylös. Siinäpä menttiin ehkä 100 metriä etijäpäin ku mie käännyin takasi kotiin, istutin Jimin rattaisiin ja lähettiin kävellen uusiks. Jimin vastalauseista (lue: huutamisesta) huolimatta.
Sen jälkkeen olin polkematta tähän päivään asti.
Tänään kävimme pyöräilemässä ja se loppupelissä on IHAN kivaa... Miusta on niin suloista kun Jimi tykkää isttuu kyyvissä ja kun hää "puhua" pälättää miulle. Sitten kunhan kunto kohenee niin ei ne mäetkään VÄLTTÄMÄTTÄ oo niiin suuri kynnys olla lähemättä pyörällä ja sillä pyörällä pääsee noppeemppaa (jopa mie) ku kävelemällä/hölkkäämällä.


Ens vknloppuna ois Elluraisen 8wee partyt.. Kakspäiväset!  Oevoe, ja äiti senku kurtistuu! Lahjatoivelistakin varmaan hidmu "pieni".. Huomenna uskaltaudun sen kysymään! x)


Ainiin, tilasin TAAS uuden tökötin Oriflamelta:

Bioclinic Lifting Super Rich Repair Night

Ihoa kohottava yövoide
Tämä lupaa: "Ravitseva yövoide sisältää puhdasta retinolia, joka kiinteyttää veltostunutta ihoa solutasolla. Hyaluronihappo ja kutistettu peptidi korjaavat ja uudistavat ihosoluja sekä vahvistavat ihon luonnollista puolustusmekanismia. 30  ml."
Eli tämähän on epävirallisesti sanottuna: botoxivoide! :D
Ite kyllä hirvveesti tykkään tästä koostumuksesta. Ei jätä ihoa yhtään tahmaseks, levittyy hyvin ja imeytyy nopsaan. Suht voimakas haju on miinuspuolena tässä. En usko että hajusteallergikolle kovin hyvä juttu?
Mutta siinäpä tältä erää. Nyt nuggumaan--->

4 kommenttia:

  1. siis taasko sie uuen blogin alotit matovakoo :D!!??miskiiiii

    VastaaPoista
  2. Noora kenties!?! :D Eikäku tää on sama mikä ennennii mutta uus luukki, juu nöy! ;)

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi