Hae tästä blogista

29. huhtikuuta 2013

• Kevättä Rinnassa! •

Hellurei! :)
Olipa mukava viikko. Ukko oli talvilomalla ja tehtiinki liki koko viikko pihahommia. (Kaatopaikalta näyttää kyl vieläkin mutta hiljaa hyvä tulee x))
Ruettiin miettimään tätä meijän kaunista kukkapenkkiä takapihalla että liekkö toivoa saaha tästä kaunis
Kukkapenkki siellä orapihlaja-aidan kuppeillä. :D Näyttää ihan kynnetyltä perunamaalta..


Kaanista...x)

Nuo laudanpätkät on meijän entisestä terassista joka purettiin liki kaks vuotta sitten kun teimme taloomme yhen huoneen lissää. Jake ja Matti-appi rupesivatkin tuunaamaan niistä kukkapenkkireunaa ja nyt on penkkikin paljo söpömpi! 


Eka reunus valamis


Koko kehikko dan! 

Reunukset vielä "suojattiin" tuolla muovilla ettei heti haparoidu koko kehys. 

Tai ei se kyllä söpömpi ole, sillä tällä hetkellä koko penkki näyttää ylisuurelta kompostipesäkkeeltä.
Ollaan Nennan kanssa kaksi päivää (eilinen ja toissapäivänä) haravoimiskasoja työnnetty tuonne laatikkoon ja sitten laitamme multaa päälle ja kukat. Ens vuonna saattaa olla sen verran maatunu ne haravointikasat jotta saapi luultavasti multaa työnnellä urakalla lissää

Meijän piha varmasti voittais "kaunein koti/piha" 2013?
Tuolla taustalla pienenpi kehikko, joka on uutukainen yrttipenkki. 

Ja kuvassa muuten myös Jaken itse väkertämä grilli, joka oli vielä toissavklla hormillinen versio, mutta niin pahasti oli rapistunut koko taideteos, nii Jake pätkäs siitä tuommonen H-kirjaimisen grillin. :) Veti myös uuden laastin päälle, niin hieno on. Ei olla vielä testailtu, mutta vappuna ois mukava joku kyrsä siinä paistella, mutta vesisadettahan tuo tais luvata..? (Yllärinä)
Nää huonommat kuvat on sitten otettu makkarin ikkunasta! :D
Ja vaikka mie kirjotankin että "tehtiin silleen ja näin" ja "suojattiin muovilla" jne, nii mie olin vaan henkisenä tukena kameran kanssa mukana messissä...x)


Perjanttaina kävimme Kaavilla, suurmarkkinoilla! Löysin tämmösen söpötyksen:

Kaanis mekko :)) 

Ovh tällä on kuulemma 35 eurroo mutta sain "erikoistarjouksena" vain 25 eurroo, ja jos olisin ostana kaks paitaa/mekkoa niin hinta olisi ollut yhtteensä vain 40 eurroo.. Sanoin myyjälle jotta: "Niimpäniin. On varmaan ovh 35 euroa" (Jos kaksi mekkoa joutaa neljälläkympillä niin tuskinpa...)
Yritti vielä pospotella että "Joo, minulla liike Kuopio, tule katsomaan vaikka itse!" (Hällä oli hoono soomi siis.)


Ja lopuksi laitan vielä kaksi söpöä kuvaa meidän Milkistä, alias PIIPII:stä.


Rommikisu kun lähti neljän päivän reissulle niin Milkki löysi uuden kaverin 


Tämmönen kuvauspakkaus tämä meijän Milkki. Rommi ei kameran eessä oikkein viihy, niin sen takija siitä ei näitä kuvia niinkkään näy. Korkkeintaan selästä/hännästä! :D

4 kommenttia:

  1. heijjooo..kiva kun kävit kylässä pirtin puolella. tulehan toistekkii.. mie jäin vakkariksi kyttämään siun juttujas ;)

    VastaaPoista
  2. toi oli khyl hirweeeen UPEVA livenä toi mekko :)!hihii, löysin tuasen tän siun blogis ,tänne on aina hirveän vaikea löytää. joten nyty laitan kirjanmerkkeihin!!:D

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi