Hae tästä blogista

8. toukokuuta 2013

• Aim ö laiv! •

Joo-o. Bäk in bisnes. :)
Suomen peliä en kehtaa ees kahttoo ku yritän lopettaa kynsien pureskelun/syömisen...
Ja Suomi hävis. Onneks en kahtona. Ei ois taas kynsiä eikä kynsnauhoja!


Raha(ton)puu


(Ostin tuommosen rahapuun muutama kuukkaus sitten paikallisesta K-kaupasta, mutta ei tuo rahhaa ainakkaan meille paljjoo kasvattele! x))

Nyt on tuo kuntokuuriki ottana vähä takapakkia. Meikäläisen suur kodinkevätsiivouksen sijaan sainkin neljän päivän kropan puhistuskuurin. Tahtomattani. Ei ollu kivaa! Sen takija tuolla ylhäällä lukeekin, Aim ö laiv taikka, Bäk in bisnes! Jotenki sopii tähän fiilikseen. Eli: SELVISIN!!! :D

Tämmöset pikkutaulut mollottaa nykysin meijän keittiössä. Eivät kylläkään kovinkaan suorassa rivissä. (Kun katsoo viimeisen kuvan kuvasarjasta.....x)


TADAAAAAAAAA!

Ja sitten kun nämä ei ees pysy suorassa!!! :D
Tuossa taustalla on vieläki paikalleen laittamatta tuo ikkunapoka... Luultavasti ens vuotteen asti? x)

Sitten oli pakko ottaa pihasta taas tänään kuvija (kamera hajos sit taas. Että montaha osaa köyhempänä se huomenna on käsissäni kun pitäis kuvija saaha Oriflame iltamasta...!

Skillat! 


Tästä kuvasta mie jotenkin niiiiin tykkään. Eli pätkästy puu, joka on..öööh, lahottunut(? :D) ja jonka ympärille on kasvanut punaviinimarjapensas. 

Miun kukkapenkistä. Yllättäen nimiä en tällekkään kukalle muista... Pitäs mummoni olla vieressä näitä blogitekstejä kirjottamassa.... 
Likeltä :) 

Jep, eli huomenna on siis Oriflameilta ja ite esittelen niit tuotteita EKAA KERTAA! Suattaapi huomenna jänskättää....x) (jos kiinnostaa Oriflamen hommelit niin kysymyksiä miulle päin niin vastailen mielelläni x) Ja Oriflamen sivuthan on tämmöset! :) 

Kirjottelen taas ens kerralla. Öitsyt! :) 

2 kommenttia:

  1. tuo taulurivi on kyllä sitten hauska :D heehe..ja pokat lentää seinälle sit kun aika on oikee :P

    VastaaPoista
  2. Miun pittääki varmmaan ottaa ne taulunaulat seinästä ja iskee vaikka viivottimen kanssa ne suoraks. Ja toisaalta, nuo on niin pienet ja kevyet että varmaan pysys sinitarrallakkii? Paitsi Jimi saapi ne paremmin revittyä seinästä sit...!

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi