Hae tästä blogista

22. toukokuuta 2013

• Normipäivä?? •

Heips!
Vaan kyllä oli taas (aamu)päivä! Aamuhan alako iliman kahvia. (Ei ollut, kun unohimme eilen ostaa. Joka aamu juon kaksi kuppia kahvia. Sit tulloo stoppi. Tee maistuu iha ällllllöttävälle aamuisin.) Siitä tiesin että ei ole tulossa hyvä päivä...
Noh, eka huomasin että Milkkikisu hinkuttaa arsettaan lattiaa vasten (eli istu ja veti etutassuilla ihtteesä etijäpäin arsesilmä lattiassa kiinni.) Minä sitten huusin että "Mitä helevettiä sinä teet" tai jotain sen tyylistä (taisin kaunistella tässä tekstissä sanomaani...) Eka se luikki sängyn alle piiloon ja sit ku sain kiinni niin sen arsekarvoissa oli järrrrrkyttävän kokonen paska. KAKSI. Toinen "papana" mukavasti littaantuneena. Noh mie "heitin" sen suihkuhuoneeseen (Jos kissat osaa hymyillä niin luulen että Rommi hymyili ilkikurisesti tässä vaiheessa Milkille)
Tein aamupalat loppuun lapsille ja lähin pesemään kissan persiin (!!) . Kisuthan ei niin kauhheesti tuosta vedestä tykkää..! Paitsi Milkki kyl iha suht iisi on veden suhteen (toisin ku Rommi. En edes uskaltas laittaa sitä suihkun/hanan alle ku tää varmasti kynsis miut hengiltä...) mutta rajasa tais silläkkii olla. Kyllä kahteli niin anovasti meikäläistä ja yritti oven läpi päästä eteiseen että melekein sääliks kävi ellen ois ollu niin (lievästi ilmastuna) tuohtunut.
Ja eihän se kissan persiin pesu riittänä ku sen jäläkkeen piti pestä lattiat.
Senpä jäläkeen on tuntunukkii että koko päivä on menny päin arsea vaikka mittään muuta "normista poikkeavaa" ei oo sattunukkaan.


 Pieni kuvakollaasi eilisestä kisujen välisestä ystävyyestä :) ♥

Tumma on Rommi ja vaalee Milkki

Milkki saa aina olla paijattavan roolissa. Rommi ei siihen osaan oo tainnu ikinä päästä.. 

"Tekee niiiiin Qtaa" (teinikieltä? ai nou :D) 

"Nuiiiin" 


"Viittisitsää vielä hiukkasen..? Pliiis?" 


"Kiiiiiitosssss"1 kommentti:

♥ Kiitos kommentistasi