Hae tästä blogista

15. toukokuuta 2013

• Keskiviikkoa :) •

Sitä kun eilen kerkesin mainostella että "Huomenna lähetään Jimin kanssa pyörälenkille" , niin ukkopa on nytten kuumeessa ja hirmusessa yskässä. Alkoi viime yönä. Tästä lähtien kirjottelen tänne "kuntopostauksiani" menneessä muodossa. Jotain jos suunnittelen "ääneen", niin jonniinsortin takauma näköjään tulee AINA!
Tämän kanssa mie ylleesä Emmerdalen kahon! Eli kahvakuula! :D


 Taustalla oleva kaari on Extensiokaari.
Minun mielestä:
Hirrrvvee laite. Sattuu iha perkelleesti selkään. Enkä meinaa pois päästä saatikka ihteeni hinkuttaa eessuntaas. Tuntuu että se vekotin rusauttaa miun selekäluut mahaan saatikka nämä selkä"vyllit" (ja en tarkota että pien itseäni pullukkana tms, mut minulla niit on :))  jääpi nuihin rakoihin.
Toisin kun ukkoni. Hiän makkaa tässä liki päivittäin. Ja tekee hyvää!
Eli makuasia!

Ja sitten menemme kisukuviloihin:) 
(plus vatsalihaspenkki :))

Olin hurja. Tein tänään KYMMENEN vatsarutistusta!! :D
Milkki-kisu taustalla.


Rommi näyttää mielenvikaiselle..Milkki syö Jimin pudottamaa jäätelöä. On hyvvee! :) 


Naisellinen ilime?

Tässä kuva yrttinurkkauksesta. Eli valkonen ruukku: Basilika. Nuo suuret horsmat on paprikoita, Chilit missä lukkee "Chili" ja Auringonkukkia etummaisina sekä lasipurkissa (Tulossa lasipurkki muuten siulle äiti, jos satut lukemaan :))
 Oon kuulemma Auringonkukan tiimoilta myöhäsessä, mutta noppeesti nuo kasvaa ja sit miullon mahtavan näkösiä Auringonkukkia loppukesästä takapihalla! <3 :)
Neva Masquerade rodultaan. Mualiman sympaattisin kisu: Milkki

Maatiainen, maailman mulukuin luonne: Rommi
(Johan tän ilimekki kertoo sen! Tosin miulle Rommi on kyllä kultanen. Mut isännällä ja Rontilla on lieviä  yhteisymmärryksen puutteita keskennään...x) Huomiseen! :D Viikonlopun oon "hiljaa",kun menemme sinne Liperiin mökille. Riippuen tietysti Jimistä miten ukko meinaa parantua.. Mutta nyt meen muate! ------------->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi