Hae tästä blogista

28. toukokuuta 2013

• Kuulumisia •

Meinaan sit tällä vklla varmaan TAAS tätä blogin ulukonäköö muokkailla kun en mie näköjään saa mieleistäni tästä ikinä!!! :D
Ja miullon flunssa.
Viime yönäki klo 3-5 välisenä aikana en nukkuna silimäntäyttä kun yskin liki koko ajan! Muilla vaan kuorsaus ylty ku mie yritin hengittää!

Olen nyt kahtena päivänä tuota pyöräilyä taas harrastana. Jeee! (Hyvähä se flunssassa..) Jimi kyllä niiiiiiiiiin tykkää istua kyyvissä takana. Sain jopa Ellun mukaan polkemaan, jotta saatas sitä laatuaikaa myöki edes pikkusen. Neidillä kun alkaa tuo kaverijengi kuulua jo aikalailla elämääsä, ettei äidin/isin/mummien/ukkien ym seura niin paljon kiinnostas. Paitsi: "Jos saan ottaa kaverin mukkaan!!??!"
Miun perse ei vaan tykkää tuosta pyöräilystä yhttään. On taas varmaan satulan muotonen mustelma alapäässä. Ainaki siltä se tuntuu ku isttuu.

Tänään olimmekin anopin/apen mökillä koko ilta. Saunottiin, juotiin Minnan tekemää yyyberhyvää koivunlehti/mustaviinimarjalehtiteetä, ja Jimin kanssa popsittiin kuusen kerkkiä. Jimi ois popsinut niitä koko ajan. Piti jo toppuutella. :)
 Jos alle 2 -vuotias poika niistä tykkää, niin sillon ne luulis olevan hyviä!

Mutta ei tänään sen kummasempia. :)
Mutta: Hyviä ötyjä! Ja miusta on jotenkin huvittavan ihanaa että Teitä vakkarilukijoita on jo SEITSEMÄN!!!! :D (plus kiitos kaikille muillekki jotka käytte sillointällöin) En kirjottele siis näitä täysin omiksi iloikseni! Vaikka mukava näitä varmaan itsekkin lukea joskus jälkeenpäin, mitä sitä on tällöin ajatellut :)

1 kommentti:

  1. löysin siulle kukkahoroskoopin!;) olkaapas hyve. löysin tän caritan blogin kaatta :)
    Keto-orvokki 11.7. – 8.8.

    Ensivaikutelma keto-orvokista on suloinen. Vaikka katse on lapsenomaisen luottavainen, koko olemus pieni, ujo ja vaatimaton, hänestä huomaa pian yllättävää värikkyyttä ja monimuotoisuutta. Hänessä on ainutlaatuista persoonallisuutta, outoa, jopa omassa suvussaan. Et ole tekemisissä minkään keskivetotyypin kanssa. Herkkä keto-orvokki on vahvalla varrella tukevasti kiinni maassa. Suku ja ystävät ovat hänelle suorastaan elintärkeitä. Valta ja raha eivät häntä kiinnosta, hän tarvitsee ennenkaikkea ihmisiä, läheisyyttä ja lämpöä. Hän viihtyy ja kukoistaa vaatimattomissa olosuhteissa ja saa mutkin viihtymään. Keto-orvokin juhlissa ei tarvita gourmet-ruokia. Teekupin ääressä hänen luonaan vietetään unohtumattomia iltoja. Äärimmäisen sosiaalisena ja empaattisena keto-orvokki suorastaan itsestään ajautuu ammatikseen auttamaan muita. Eläytymiskykyisenä hän sopii myös esiintyväksi taiteilijaksi, etenkin näyttelijäksi. Aina tuohtuessaan ja muista huolehtiessaan hän helposti unohtaa huolehtia omasta terveydestään ja lepohetkistään. Oma rakkauselämä, perhe ja lapset jäävät helposti liian vähälle huomiolle. Keto-orvokin pitäisi varata almanakkaansa oma rauhallinen koti-ilta edes silloin tällöin. Keto-orvokki valitsee mielellään puolisokseen hiljaisen ja rauhallisen luonteen, joka myhäilee taustavoimana vilkkaassa seuraelämässä. Itsekkäät ja kovat kyynärpäätaktikot hän jättää huomiotansa vaille.

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi