Hae tästä blogista

5. kesäkuuta 2013

• Kiinanruusu ja ei-niin-mitään-muuta •

Tää alkuviikko kiteytettynä:

•Itikoita? KYLLÄ
•Paarmoja? TARPPEEKS
•Hellettä? KYLLÄ
•Liikuntaa? EI
•Huvaa Fiilistä? ....
•Hyvät yöunet? EI (kuuma plus siihen ne itikat ja näköjään kärsin jonniinsortin siitinpölyallergiasta sillä nenä on joka aamu aeeevan järkkytukossa plus yskä. Tuntuu että kurkusta lentää siitinpölyä kutkulleen!)
•Jotain piristystä? Juu :) Ainakin tämä kiinanruusu! :D
Kiinanruusu toissapäivänä (Milkki taustalla :D) 

Ja eilen

Tämä ruusu o Jimin huoneessa, sillä tähän huoneeseen tulee parhaiten valoa. 

Aevan mahtavan näköinen 

Kiinanruusun vieressä oleva...viherkasvi ei meinaa terhakoitua! 

PiiPii (= Milkki)

Lähikuvaa tästä edellispostauksen huonosta kuvasta: Ja googlesta kahtelin että kyllä taitaa olla kirsikkapuu. Vaikka siellä olikin ihani pinkkikukkasiakin versioita.
Kirsikkapuu(?)
Mie olen oikkeessa elämässä hyvinnii positiivinen ihminen, mutta ei helevetti erkkikkään voi tykätä näistä  helteistä? Tämä päivä oli kylläkin todella kiva, kun oli "vain" korkkeimillaan 24 astetta lämmintä. Uskalsi sentään lähteä pojan kanssa polokupyörällä (kuulee kuulemma koko asuinseutu ku meikäläinen lähttee tuolla polkemaan. Joku laahaa siinä edessä (jarru!?) koko ajan) leikkikentällä käy. Lekarillehan matkaa on huimat sata metriä.. Sen takija laitoin tuonne ylös "Liikuntaa? ei."

Mutta ihanaa silti että on kesä. x)

Viikonlopun suunnitelmiin kuuluukin kirppistelyä, kalastusta ja uintia. :) Ainaki näin ollaan alustavasti "sovittu". Kirppishomma täysin selevää pässinlihaa, sillä olemme anopin kanssa varanneet jo pöytäloossit tuonne paikalliseen lauantai kirppistapahtumaan. :)

Mutta nyt meen muate, kun herätys luultavasti viimesttään klo 7.30. (miun herätyskellona toimii Jimi-poeka! :))2 kommenttia:

  1. Komea kiinanruusu!

    Vihaan kans noita itikoita;illalla kun olis viileempää olla ulkona niin ei, miljoona sääskeä on heti kimpussa...

    VastaaPoista
  2. ompas kaunis kiinanruusu..siis upeeeeee!!! ja meillä ihmeellisesti hyttyset vähentyneet..suosittelen siis siullekkin raidin sitä pistorasiaan tökättävää myrkkyä. toimii!!! saapi nukkua rauhassa. paarmat hyökkäs eilen, kun tyttöä vahtasin uimaaltaalla ja voi jösses ne saa hermot riekaleiksi muutamssa sekunnissa :/

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi