Hae tästä blogista

18. kesäkuuta 2013

• Ne ikkunapokat •


Jeeeeeee! Nyt on vihroin ja viimein ikkunapokat paikallaan!! Kätevää nää hommat meillä ku mie ideoin ja ukko toteuttaa! :D Tai no kyllä mieki pikkusen kaverina olin...


Tässä ollaan iliman mitään kikkailuja. Paitsi että pesin tämän silloin kun saimme. (Pesuhommat kuuluu automaattisesti minulle)

Jottain spraylakkaa Jake tähän suhautti
(Takana kaksi uutta istuinta grillin eteen)

Tästä me kikkaillaan Jimin huoneeseen liitutaulu. (Jo lakattuna) 

(Jimin huoneen projekti)
Eli ensin nuo levyt ukko pistosahalla sahas oikkeeseen kokoon, (minen saa siihen vekotimmeen ees koskkee...) sitten vähän kait "pölypesu" ja sitä sprayta päälle.  Sen jälkkeen piti tuo tarra pläjäyttää päälle ja vólaa!

Mutta tietennii v*tuikshan se meni. Tarra jäi kupruttammaan joka kohasta, joten käyvään ostamassa ihan sitä liitutaulumaalia...joskus..! x)


Mutta takaisin tähän keittöliitutauluun. Eli se on nyt hiinä!! :D
Ja tuo musta on asuntovaunusta löytynyt "ylijäämänen"; olikohan sängynpohjasta. Sen toinen puoli oli musta jo valmiiks, ja siihen sai liidulla piirrettyä! Kätevää! 
Jake löys autotallin kätköistä purkin valkosta spraymaalia, nii tosi kivasti käypi tuohon liitutaulun kehyksiin. (Meinasin kirjottaa tuoho jotain nasevaa, mutta annetaan vain olla puhttaana:))
Nyt on sit yksi uusi onkelma... Tuo väri ei käy yyyhhttään keittiön kaappiväreihin... Yhyy! 
Ja hei sie siellä, joka ymmärtää huonekalun maalaamisesta hölkäsen pöläystä: Pystyykö rottinkia maalaamaan iisisti?! Tahtoisin olohuoneen sohvapöyvästä (kuvaa siitä oli ainakin tästä klikkaamalla...) valkoisen. Sellaisen läpikuultavavalkoisen! Tarttusko esim spray? 
Ettei se pöytä menisi kuitenkkaan piloille....

ps. Siinä uutukaisen pakastimen (energialuokka luultavasti Ö) takana näkyy se piiieeeni reikä seinässä, jotakautta Elena tuli sisälle, kun avain jäi. 
Öetä! :)

10 kommenttia:

 1. En minäkään mikään maalari ole mutta suhautin oman korituolini mustaksi.Löytyy blogistani tunnisteella suhu.Hyvä siitä ainakin tuli.Suhua meni yllättävän paljon ja monta kerrosta.

  ja liitutaulusta tuli hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okkei..eli uskallan kokkeilla.. Ukko väittää että persiiks menee koko homma jos erehtyy suhhuuttelemaan! :D Enpä enää usko ;)

   Poista
 2. juu eiku suhua vaan pintaan XD hieno tuli taulusta..tahi ikkunasta tahi mikä tuo nyt sitten ikuna onkaan XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkoonsa liitutauluikkuna! x)
   Miu pittää vaan lähtee sprayostoksille. Mut pärkke jos se persiiks menee niin, sit se pittää suhautella mattamustaks! :D

   Poista
 3. Hauskaa, kun kirjoitat murteella. Omat juuret on Pohjanmaalla, ja pienenä omassa puheessa oli paljonkin murresanoja. Murteet rikastuttavat maailmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän kirjottaa ees pikkusen vähemmän murteella, miten puhun...:D Nimenomaan ku tää blogitus ei näy vaan "Joensuu"-akseli kavereille, vaan tämä voi näkyä kenelle ja minnevaan! :D Mutta, olen siis kirjottana murteella aina. Ihteni mielestä se kuulostaa hölömölle että ruppeisin kirjottamaan "mä" ja "sä" tyyliin, ku kieli ei silleen taivu yyhttään! :)

   Poista
 4. Tulipa hieno!
  Tuollasia ikkunoita oon itekin ettiny, mutta ei oo löytyny...paitsi yhet ryöstöhintaset, umpilahot. :) En sitte ostanu.
  Murteet on hauskoja, mä tykkään! Kiva kun kirjotat murteella.
  Ite oon pohjanmaalta, mutta puhun järvipohjanmaan murretta, mikä taas on ihan eri asia...
  Hauskaa juhannusta teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anoppini ja apen mökin varastosta näitä löytys vieläkin lisää! :D Se onki oikkee aarreaitta tämmösille uusvanhoille jutuille! :)
   Veikkaan että tässä murrehommassakin on jokotai -ihmisiä. Eli jotkut tykkää, jotkut ei voi sietää. Mutta mieki tykkään. En luultavasti osais "mukavan rempseesti" kirjottaakkaan ilman murretta! Se on osa minua! :D
   Hyvää Juhannusta myös Siulle ja koko perheellesi :)

   Poista
 5. Meilläkin on varastossa monta vanhaa ikkunapokaa, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi alkaa näpertelemään niistä oikein mitään :) Yksi on sentään seinällä valokuvakehyksen virkaa toimittamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin se Jimin huoneen liitutaulu oottaa tekijäänsä....x)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi