Hae tästä blogista

13. kesäkuuta 2013

• Kuulumisia •


 Miun sisko teki miulle bannerin! (Bannerissa sekä nämä kuvat ihan oma kiinanruusu, hieman ehket muokkailtuna! :D Mutta kiitos Nenna. Oot ihana! :) ♥
Tämä viikko onkin mennyt ei-mököttäessä. :D Päätin lopettaa tyhmät ja ylireagointi mökötykset ku luin Oriflamensivuilta, jotta naurava immeinen käyttää naamastaan reilu 20 lihasta, ja murjottava vajaa 50!! Silloin ajattelin että mieluummin silimärypyt ku naama roikkuu polvissa- ryppy. :D
(Kahttoo nyt miten kauan tämäkin kestää...)


Nennan ottama kuva PiiPiistä! (Milkki siis)On kyllä tullut pähkäiltyä myös että mie halluun jottain uutta tähän talloon! Valokuvataulujenpaikkaa vaihtelin tänään että olisi ees JOTTAIN erillaista täällä! Ja tahtoisin vähän keveämpää sisustusta! Hieman väriä, mutta ei liikaa. Puuttuu vaan se raha, jolla niitä kaikkea hienoja juttuja sais. (ps. Olen sit töitä vailla x))

Tännään kävimme myös äidin ja Jimin (istui rattaissa) lenkillä. Otin pumpun mukkaan. Onneksi. Piti aika monta kertaa pysähtyä pumppaammaan rattaiden rengasta. Vaikka vaihoin venttiilin. Ja sisuskumi ei oo rikki. Illalla Jake sen verran kiristi sitä venttiiliä että ei luulis ennee venkottavan.. (Tai sit se venkottaa kokonaan renkkaan sisällä.)
Asuntovaunukin alkaa olla kunnossa.(Liekkö mie täällä siitä ollenkaan maininnut? Yllättäen vikaa siinähi. Onkohan meillä täällä mittään mikä ois täysin ehjä?!:D)  Saatamme lähteä juhannuksena sillä jonnekkipäin körryyttelemään. Jokos siellä ruudun toisellapuolella on jussisuunnitelmat selevät?


En kyllä tiijä onko jo surkuhupasta kuvata kissaa, kun se leikkii hanavedellä, mutta oli tekemisen puute eilen. 
Milkillä on aikas iso phylly...
Viime viikolla tilasin itselleni uuden hajuveden Oriflamelta, jonka postitäti toi eilen ovelle. (Miullahan ei nuita hajuvesiä tuolla kaapissa ole...) Onko muuten kellään lie sellasta "vakkari"tuoksua, jota siis käytetään vain ja ainoastaan? Mie ainaki liki päivittäin tuoksun erillaiselle. :) Mutta kookkos on kyllä ehoton lemppari. Sitä mie käyttäsin jos josttain sellasen saisin.
Tämä tuoksuu periaatteessa tismalleen miltä näyttääkin. Eli kesäiselle ja aluksi aika voimakkaalle, mutta lopputuoksu on ihana. Sellainen...kevyenaromikkaanvoimakas? :D 

Huomenna kuulemma sataa vettä heela daagen, niin tämä neiti ruppeeki siivvoommaan ihan urakalla. Ja hei, onko kellään kokemusta siitä liitutaulumaalista? Itse olen monenkin blogista bongannut sitä käytettävän, mutta se ei ole mittään huuhaa-juttuja tms? Keksin niille miun ikkunapokille nimittäin käyttöä. (Joskus mainihin täälläkin siitä että sain anopilta vanahat ikkunapokat. Jos maalais sen seinän siitä pokien kohalta mustaks (keittiöön) nii siinähän ois samalla muistilista/tervehysviesti/sanomiset/menjyy tms samassa paikassa! :D 

Nyt sanon että öitä :))  ♥Eiku en sanokkaan: Kopsaan miun eilisen facebookin tilapäivityksen:

Postissa: 
Mie: Paljon maksaa tämän lähetys?
Myyjä: Kassotaan, paino 294grammaa. Pistetäänkö ykköseen vai kakkoseen?
Mie: No ykköseen! Kerkeepähän tällä viikolla perille asti! 
Sit sanoi myyjä että kuulostipas se harvinaisen härskille ja rupes iha kutkulleen nauramaan. Mie perässä... x)Että tämmöstä taas minulle...! Nyt: Öetä :)) 

7 kommenttia:

 1. heehe..mie käytän jatkuvasti kolmea eri tuoksua. sjp:n nyc tuoksua, armanin diamondsia ja dieselin mikähän se oli..no sellanen musta pullo jossa kullan värinen pitsi päällä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainiiiii..sie pääset noita nolouksia nyt ihn julkisesti paljastelee..siulle on nimittäin haaste pirtissä ;)

   Poista
  2. Tuo miun pittää tehä kyllä ihan ajan kanssa! Hauska!! :D Kiitos kovasti!! :))

   Poista
 2. Ei vaan meillä!! Meillä on postin virkailijat niin jäykkiä, että hyväkun hei sanoo. Kauppaa kyllä niitä helkutin oheistuotteita aivan älyttömästi ja mäkun käyn monta kertaa viikossa, niin ei oikein jaksais:/

  Onko sulla kuvaa jossain siitä lasten makkarista? En äkkiseltään löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ikävää/tympeää jos myyjä on perssiistä. Itelläkin on joskus ollu näitä naama norsun "semmosena" asiakaspalvelijoita, nii eipä tee mieli mennä hänen kassalleen uuelleen. Mutta onneks on harvassa tämmöset.
   Täällä ovat oikkein mukavaa postiväkeä!:) Mukava asioida.
   Ei oo kuvia makkarista, mutta miepä laittelen vaikkas, kunhan saan Jimin huonetta hieman siivoiltua... Siellä on nimittäin miu kirpparimyyntivehkkeet aikas sikinsokin....x)

   Poista
 3. Kaunis banneri!
  Ja suloinen kissa. Kyllä tuollaista seuratessa ne hymylihakset saakin käyttöä. :)
  Toivottavasti teidän jussiasuntovaunuttelu menee nappiin ja säät suosii!
  Mulla on vika saikkupäivä pe, joten juhannuslauantaina kutsuu iltavuoro, su aamu. Saa mies ja lapset rillata sitten munkin eestä. Onneks on pe aikaa olla porukalla.
  Hilpeää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vui kiitos! Tuo Milkki-kisu onnii mualiman paras kissa!:>
   Nythän aamulla säätyttö sano että jussina vois vaikka helteet suosia! ;)
   Se pitää siunnii hakea joko lisää saikkua, taikka sitte toivottavasti nautit töistä sen verran, ettei haittaa nuita "juhlapyhiä" olla töissä :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi