Hae tästä blogista

19. marraskuuta 2013

• Jouuulu on joo-oo (kohta) ovelllla • (miun mielestä) ♪ ♪ ♫

Ukkoni sano tuohon jotta: ja v*tut x)


Tämä on minun sadas posttaus! Wuhuu!


Tänään kun kävin tokmannilla (joo, kävellen rattailla Jimin ja siskoni kanssa, vaikka vettä (tai jotain sen suuntasta) tuli taivaalta ku esterin pyllystä ikkään!
Siellä sitten huomasin iiiihanat joulupallovalot...ja pakkohan ne oli osttaa...

Siirsin Chilihorsman edestä poikkeen, (isossa ruukussa, vilaus näkyy ensimmäisessä kuvassa) niin pääsee valot enemmän näkyviinJouluverhoja en saanut vielä ikkunoihin laittaa...!

Tyrkkäsin tynnyrin sissään siniset valot.


 Arkku siirtyi nyt Elluraisen huoneeseen...Kassotaan kauanko se siellä sit "viihtyy"...


Mie halluisin tähän huoneeseen tehä silviissiin, jotta tuo vaatekomeron ovi otettas poikkeen, ja "jatkettas" tämä huone sinne. Yllättäen: kannatusta tämä idea ei niin hirvveesti suanut..!


Hyttysverkolle näyttää tässä otoksessa tää sänkyhuntu, mutta oikkeessa elämässä kivannäköinen! :D
Ja tuo johto on jouluisista ikkunavaloista. (Tosin miun mieleen ne valot on liijan punaset.. ilotalovalot..) Niistä kuvija sitten mööhemmin :)


Tyynyn teksti kuvastaa tosi hyvin esikoisen luonnetta...! :D


Ja viimeiseksi Matami Mimmin kuva! 


Pakko tähän loppuun vielä ilmottaa, jotta antteeksi kun en ole paljoa blogeja nyt kommentoinut, sillä oikkeesti tää meijän netti on syvältä hevonv*tusta! (Yritän kovasti kyllä lueskella, mikäli pää kestää latauksia) Näitä kuviakin tässä olen ladannut yhtteesä vajaan tunnin, siihen kolome kertaa joutunu sammuttammaan tän konneen, koska ei oikkein lagita kone, eikä tuo faking ihmemokkula (ei siis virallisesti mikään mokkula, mutta joku ladattava mollukka tuo laite on, jolla pitäs koko huushollin nettivehkkeet toimia samalla hinnalla...), ja sitä kautta miun pää lagittaa vähän liikaakin!


Mutta: Soon moro!! :)

9 kommenttia:

 1. Meijä kissoilla on tuommone "Little Miss Drama" -tyyny!! Pörri aina nukkuu sitä vasten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pörri onkin DramaQueen :D aina haaastamassa riitaa ,ihhiihiii.
   Ja voi vitsi miten kivan näköset on nuo jouluvalo homskelit!! ittekki tekis miel käyä ostaa nuo palleroiset :D
   Tuo pelle on hyytävä.. varo vai marsku ettei se yöllä möngi sänkysi alta ;D

   Poista
  2. Sepä klovni onki Ellun huoneessa..! x)

   Poista
 2. Uu, sadas postaus! Komiaa. Ihana kissa. ♥ Meillä kans mokkula väliin takkuaa niin et tekis mieli heittää ovesta mäjelle koko mötikkä! Aargh!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää sadaspostaus päivää :) Ja miehelle voit sanoa, että joulu on jo ovella. Eihän sinne ole enää kuin 35 päivää. Itse en osannut laskea, mutta luin fasebuukista aamulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele, kolomen päivän takija (eikös se joulu virallisesti kestä kolome päivää?) hirmunen valoshow/lahjashow/ruokashow! Ja titten se on ohi! :D

   Poista
 4. tein kannattas kaiketi siirtyy vanhaan nettitapaan. tai sit hommaat kännykkään netin ja surffailet sillä. mieki aina luen kaikki postaukset kännyn kautta ja kotikoneella teen vaan päivitykset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli juu meillä Telekarelian vanha nettitapa, mutta oli iha sikakallista lystiä! Eikä sekkää toimina aina! Mie toivon älykästä puhelinta joululahjaksi....x)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi