Hae tästä blogista

16. marraskuuta 2013

• Pejkele •


Perhearkea:
Kyllä meinaa välillä hitusen naurattaa, kun tää meijän Jimi -reilu 2wee- poeka on oppinu noitumaan! "Pittu" ja "Pejkele" on sellasia kivoja sanoja millä saa äidin ja ispän huomion kun tarppeeks niitä hokkee!(Elena yksi päivä kysy että "Miks Jimi saa kirroilla mut mie en!?!" Nooooo siks, ettei hiän nii paljoo noitus jos ei kieltämällä kieltäs)


Toissa iltana kun tässä konneella istuskelin,niin Jimi tuli viereen, kahto silmiin ja sano: "Pittttu!" Ensin olin kun en ois kuullukkaan, mutta kun herra jatko "pittupittupittupittupittttttttttu" niin piti nousta konneelta ja mennä etemmäs hymähtelemään. (Sen jälkkeen toruin, ettei saa sanoa rumia sanoja!)
Toinen on sitten tämä "Pejkele" Esim eilen leikki autoillaan kolarileikkejä, niin herra huus "KOJALI PEJKELE!"
Sillon nauratti.

Kolomas on "HILJAA!" Jimiä jos toruu, niin hän tulee nenän etteen etusormi tanassa ja sanoo "Hiljaa!"

Mistä lie oppinu? Ite kieltämättä kuulun näihin ronskisti puhuviin ihmisiin, mutta nyt olen koittanut hirveesti vähentää kotona noitumista, mutta esim kun tämä netti kun ei aina ota toimiakseen, niin (aamukahvilla varsinnii) menee heleposti järrrki! (Sen takia tämä postauksien kirjoittaminenkin on hieman jäänyt, kun ei meinaa hermo kestää tätä ainaista netin pätkimistä!) 


Ensi kuussa mie pääsen siskon ja äidin kanssa EKAA KERTAA KUOPION IKEAAAAAAN!! Jippppppiiii! Linja-autolla. Että sillon viimeistään: heippa veronpalautukset. 

Tänään kävimme Noora siskon kanssa Joensuun Wihosessa (siellä en ole myöskään käynyt pariin vuoteen. Joo, olen junttieinari) ja siellähän ois ollut vaikka mitä ihanaa tavaraa!! Varsinkin ne isot peilit, lipastot, lyhdyt jne) Kohan ne tulee joulukuun lopussa aleen (eikös niin?) niin sitten lähtee Marianne pakettiautolla päristelemään pitkin Wihosta! (tai meijän farmarilla) :D 

Tää oli nyt tämmöinen perussettikuulumispläjäys. :) 
Ensi kerralla sitten kuvija, jos jaksaa tää bloggeri/netti niitä lattailla "hieman" lyhemmän aikaa... 

6 kommenttia:

 1. meillä ylläripylläri viljellä myöskin näitä pee alkuisia ihanuuksia. tosin ihan ärrän kanssa XD tosi kiva kun huuta olkkarin ovella" missä se perkeleen kirja on??" tällä viikolla todettiin muutennii jotta ihan pimmee hölösuu tuo mein tenava kun jo 6 sanasia lauseita puhuu..ja kun toinen on vielä NIIN pieni :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tullu varmmaan äittiisä?? ;)
   Täällä Jimin sanavarasto on laaja, mutta ne ei vielä jonossa kule! Vaan kaks sanaa peräkkäin! :D

   Poista
 2. JEEE IKEAAAAAAAAAAAAAAAN :D nii miekin kun sanoin että tuhma jibi niin se vaa et HILJAAA :D mutta iha yllätyin kyllä miten hienoa tavaraa oli wihosessa!!! kestävyyestähä ei sitten tiijä miten on mut hienoja ainakkii sais olla -70% kaikkk!! :)

  VastaaPoista
 3. Wihosella on nettimyyntikin ja kyllä, ihanaa tavaraa :) En meinannut millään malttaa lähteä sieltä lyhtyosastolta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on!Voe v*ttu! :D
   Onneks olin persaukinen, niin jäi Wihoslyhyt vaan kahteluun! :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi