Hae tästä blogista

6. marraskuuta 2013

• Loppu ainakin kinkkukiusauksen syönti.•


Tein siis toissapäivänä kinkkukiusauksen. Sitä söimme mie ja muksut.
Ukko ei syönyt, sillä hän ei kerenny kun vuoka taisi olla liki tyhjä ku kotija pääs töistä..(Eikä hällä muutenkkaan ois ollut kuulemma näläkä. Hänen onni!) Mie aina ajattelen muita ensin ja sit vasta itseäni x)

Ahneella on paskanen loppu...

Seuraukset:
Miulle tuli "pienet" vatsaväänteet seurraavana yönä, (Elena sano, jotta "Äiti, sie oisit voinu ihan hyvin ottaa tyynyn ja peiton yöllä vessaan mukkaan ja nukkuu siinä pöntöllä.")
Jimi pyöri ja hyöri koko yön sängyssä (ilimeisesti massuun sattu) ja Ellu oksenti eilisen päivän.

Että näin hyvä kokki täällä.

Joko meille sattu tulemaan jonniinsortin massutauti ykskaks yllättäen, taikka sitten oikeesti siinä kinkussa/lantussa oli jottain vikkaa, (Laitoin myös pieniä lanttukuutioita sekkaan) sillä ukko säästy tältä tauvilta. (Mut jos hän saa yklipyklitauvin, niin sitten kyse on tauvista)

Eipähä tarvvii sitä ruokkaa tehä ihan heti.
Tänään teinkin kasvissosekeittoo joka on värilttään tummanmyrkynvihreetä! (Njam x))
 "Massuun rupes koskemmaan"  sano Elena, ku sopan näki..! Mutta hyvää se oli! Laitoin siihen

3 isohkoa porkkanaa
6 sopivan kokosta perunaa
Puolikas varsisellerinippu
1 sipuli
puolikas pussillinen pakaste pinaattia
Kokonainen valkosipuli pallero (missä on monta kynttä)
vettä ainakin 5dl
(kermakin on hyvä lisä sekaan, mutta meillä ei ollut)

Keitä kypsäksi, survimella soseeksi ja bon appetit
Mausteena käytin basilikaa (kuivattuna) ja kaksi kasvisliemikuutiota. 
Lisukkeena patonkia. 
(Myrkky väri johtuu siis pinaatista!)

Asiasta seurraavaan:
Otatko sie ressin (stressi) joululahjojen ostamisesta? Mie en oo ikinä ennen, paitti näköjään tänä vuonna! (Syytän tästä äitiäni. Hiän ottaa joka halavatun vuos) Vaikka sanotaankin että "joulu on lapsen juhla, ei aikuiset tarvvii lahjoja" ja liipalaapa: No, mie ainaki tykkään saaha lahjoja, ja halluun osttaa niitä ite MYÖS aikuisille.
 Joka joulu(kin) mie sanon itelleni jotta, ens vuonna mie oon töissä, niin voin hiukan paremmat lahjat osttaa immeisille ku tänä vuonna.
Samassa jamassa tässä ollaan ku viime vuonna. Iliman töitä ja iliman fyrkkaa! :D En ymmärrä miks se ahistaa tänä vuonna enemmän ku muina vuosina..
Toissa vuonna tilailin sen verran lahjoja ihmisille osamaksulla, jotta viimesen joululahjaerän maksoin seurraavan vuuen syyskuussa! :D

Oishan se Ebay, mut ukko on kieltänyt miulta ebay:hin "tiliä" tekemästä. x)
Viimesettii rahat kuulemma hävviis ku itikan paska valtamereen!
(Liioittelee...)

10 kommenttia:

 1. miullapa on kaikki hommattuuuuu..lalllalllaaalaaa..että stressatkaa vaan :P hehehe..mie olin ennen ihan kahjo stressaaha ennen kun tajusin alottaa stressaamisen kesäkuussa. kukas sitä nyt ressata haluaa kaks kuukautta kun samalla vaivalla menee vaikka puolvuotta XD+++++++++++

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon kans miettiny jo muutamana vuotena, että "seurraavalla kerralla lahjat ostan jo kesällä!" ja en vieläkkää tajua... x)

   Poista
 2. Voihan riplakinkkukiusaus :DD Miulle tulee joka vuos joululahjastressi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Elena sano kans jotta "jos koulussa on kinkkukiusausta lähipäivinä, mitähä mie syön?" x)

   Poista
 3. Suolentyhjennys resepti siis! Mullaki on resepti, osta kaupasta avokado , syö se, oota kaks tuntia, mee jo valmiiks pöntölle sankon kera :D ihihi .mein kokkikolmos marsku! njamnjam! me<3ebay

  VastaaPoista
 4. Ai sentään. Ei kiva kokemus tuo. Meillä kävi aikoinaan makaroonilaatikon kanssa samalla tavalla. Luultavasti ei ollut kyseisellä sapuskalla mitään osuutta tautiin, mutta sanotaanko niin, ettei kukaan tahtonut sitä ruokaa pariin vuoteen.

  Joululahjat olen pyrkinyt toteuttamaan toivelistojen mukaan, jotka ovat olleet usein melko yksityiskohtaisia. Sitten olen ostanut parit yllätyslahjatkin. Olen jouluihminen, vaan sitten nuorimmainen lapseni antoi tulla yksi syksy oikein pitkään ja hartaasti tiedoksi minulle, kuinka huonoja lahjoja olen ostanut. Eikä kukaan perheenjäsen mun eduksi sanonut puolikastakaan sanaa, Siitä seurasi, että toissa jouluna ilmoitin, että lahjat saa rahana,tosin vain 1/3 osaa siitä summasta, mitä olen lahjoihin/nuppi oikeasti käyttänyt. Oli aika mielenkiintoista kun kuusen alla oli vain n. 8 pakettia ja porukka siis 6. En tiedä mitä tänä jouluna tehdään. Pitäisköhän alkaa kyselemään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie varmmaan loukkaantusin verisesti jos joku miulle sanos kuinka huonoja lahjoja olen ostanu!! Sais seurravan vuuen olla iliman mittään! (että tiijoks vaan kaikille siskoille ja lapsilleni jne jotka niitä lahjoja aina saatte x))
   Ja se joululahja listakin on aika pyllystä, sillä meillä Ellu kirjottaa ylleesä sellasen 50 kpl:leen lahjalistan! :D

   Poista
 5. Apua :D Arvaa kuka osti tänään tukusta 2.5 kilon kinkkusuikalelaatikon kun oli tarjouksessa :D Toivottavasti te voitte siellä jo paremmin :) Joululahjoista ei ole stressiä; teini haluaa euroja ja riittää kun käy pankkiautomaatilla ja miehen kanssa ei vaihdeta paketteja kun se ei kuitenkaan osaa ostaa mitään mistä tykkäisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea tuleviin vessareissuihin! :D Ota sie etes se peitto ja tyyny messiin! :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi