Hae tästä blogista

10. marraskuuta 2013

• Kuntokalenteri •

Hyvää Isänpäivää isukilleni! Plus muillekkin isilöille! :)
Seurraavat kuvat on kotonani viime torstaina järjestämästä Oriflamen kauneuspäivästä. 


Kiitoksia kaikille naesille, jotka kävitte. 
(Josttain syystä miehiä ei näkynyt) 


Minä olen aika ahkeraan tuolla kuntosalilla ruennut nykysin käymään. Se oikkeesti on hyvä ressin (stressi) poistolääke. Pyrin että pääsis käymään niin jotta siellä ei hirmusesti muita töllistelis. Inhottaa käyä silloin jos siellä on bodareitten marttakerho menneillään. Tulee sellanen fiilis, jotta "nyt on Marianne eksynyt väärään paikkaan" Varsinki ku heidän ne painohommat kiikkuu siellä liki 100 kilossa ja ite sit liki ilmaa nostelee! x)


Kotona mie heiluttelen välillä (2-3 kerttaa viikossa) 8 kilon kahvakuulaa. (Perjanttaina kokkeilin 16 kilon kuulalla. En kyllä uskaltana pään päälle ees yrittää kuulaa heilutella, kun olis saattana iso lommo tulla...kuulaan? :D)
 Mut en mie täällä osaa niin hyvin olla menossa mukana kuin salilla. Tulee hitusen enempi "lipsuttua" kunto-ohjelmastaan kotiolossa.. Kukkaan ei nää jos tekeekin vähä vähempi, taikka siirtää koko touhun huomiselle! (Jos Saija luet tätä, nii kyllä mie kotonakin teen, mutta se on tylsääää! x))


Näitä liikkeitä teen kotona 8 kilon kuulalla: 
Lämmittely: Kiertoliike keskivartalon ympäri
Rinnalleveto 3 x 15 (ranne menee kipijäks)
Etuheilautus 3 x 20
Etuheilautus sivulta 3 x 20
(googleta liikkeiden nimet jos ei kerro mitään)


5 kilon käsipainoilla mie teen ainoasttaan rintalihaksia.
(tuossa paperissa lukkee, että sen nimi on: Vipunosto sivulle maaten)
Pyrin tekemään 3 x 10 sarjoja, mutta en välillä jaksa niinkkään paljjoo


Kuntosalilla mie teen ylleesä 25 kilon painoilla 3 x 15 sarjaa (paitti rintalihakset "hiukan" kevyemmällä) kaikkia käsi/jalka/massu/selkä -liikkeitä. Paitti viimeks yritin urheilla ja tein keskimäärin 30 kilon painoilla 3 x 10 sarjoja! :D Miun pitäs kuulema käyvä salilla 3 kerttaa viikossa, mutta en pääse käymään kun kerran. EHKÄ jopa kaks.


Onko sinnuun iskenyt kuntokärpänen vai miten sie arkeas kulutat? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi