Hae tästä blogista

19. heinäkuuta 2013

Hyvää SynttäriäElluraiselta sain tuollaisen synttärikortin ja mummilta sain kukat ♥


Eli siis: tänään miulla on syntymäpäivät. Joka vuosi oon tehny uuen sopimuksen itelleni, jotta nyt alkaa uusi, terveellisempi elämä. (Kesällä tullee kyllä oikkeesti lipsuttua kaikesta, mikä vaikuttas vähäkkii terveelliseltä x)) Tosin, tänä vuonna päätän jotta vasta ens vklla, sillä tänään meinasin juhlistaa synttäreitäni, vaikkei pyöreitä vuosia tulekkaan. :) 

Mummolassa oltiin kaksi päivää. Eilen tulimme. 
Mummon koirat.
Tähän kuvaan tarvittiin makupala! 


Pystykorvainen on rauhallinen Hemppa, puoliks lurppakorvanen, AD/HD Roni. Veljekset kuin ilvekset. Ovat syntyneet tismalleen samanapäivänä kun miun esikoinen, Ellu, niin senkin takia ovat nämä hurtat mummille extratärkkeitä :) Niin tosiaaan, ensi viikolla alkaa siis tämä uusi ja terveellinen elämä joka sisältää ainakkii:

Pururadalla juoksentelua/reipasta kävelyä.
 (Nooran ja äitin kanssa viime maananttaina kokkeiltiin tätä Kummun matovaaran pururataa, ja siellä on kyllä hyvä reippailla. Yksinäni en sinne kyllä mene kirveelläkään. Miun tuurilla vastassa/perässä jolkottelis kuitessii äitikarhu pentuineen....)

Vaunulenkkiä
Sitruunan/Greippien puputtamista! (Sitruuna kirkastaa ihoa ja molemmat poistaa kehosta nestettä/puhistaa kehoa, mutta eivät hamppaita......x))
Muutenkin kevyttä, mutta ravitsevaa syömistä. :) 
Kassotaan jotta kauvanko se tämäki luppaus pittää......

Ainiin: miun H&M:n vaatetillauskin vihroin ja viimein alkuviikolla duli! Isot oli ALET, eikä näiden paitojen hinta tainnu olla ku 5 eurroo skipale..

Tämä alin neule oli kympin. Mut on kyllä ihana päällä!! Mie tykkään väreistä. Mitä värikkäämpi paita, sen pirtteempi mieli :)
 Miun vaatekaappihan koosttuu mustasta/ruskkeesta/beigestä/harmaasta väreistä.  Ei enää. :D Nämä olivat  minun syntymäpäivä lahja minulle! x)

Hyvää viikonloppua :)


3 kommenttia:

♥ Kiitos kommentistasi