Hae tästä blogista

3. heinäkuuta 2013

• Jääkuappi • (wuhuu, miten mielenkiintosen kuulonen otsikko)

Facebuukissa on sellanen ryhmä kuin Sisustustarrat ja -ikkunat yms... (Kirjauvu faceen tätä kautta niin pääset suoraan) niin mie ite tilasin tälläisen: Silloisella työpaikallani Noora oli laittana tän alemman Viivi ja Wagner -sarjiksen pukuhuoneeseen seinälle. Siellä se oli muutaman kuukkauven ja sit hain sen kottiin jääkaapin oveen! Tuo ylempi ikkunaostoksilla oleva leike Noora toi mulle aikoja sitten, kun se kuulemma soppii meijän parisuhteeseen.... (Ja Jakella on kuulemma tismalleen samanlainen ilime, kuin Wagnerilla "Miksi avasin suuni?" -ajatuskuplan alla)  Tämä kiroileva siili -magneetti   "Tarjoilemme tänään...."tekstin päällä kertoo, jotta onko siellä jääkaapissa tavaraa, vaiko eikö!?  Olkkariakin laittelin hieman uusiksi. Ne punaset baarijakkarat menivät nyt vähäksi aikkaa Elenan komeroon piilloon, ja laitoin tän ITSE spreijaamani rottinkitelineen tuohon ja kävin ostamassa tokmannilta uuen ruukun tuolle palmulle, sillä entisessä ruukussa palmu ei pysynyt etes pystyssä. Ja tuo ruukku on miusta aika kiva! :) 

Maanantaista lähttiin mie oon ollukki virallsesti työtön. (Puol tuntija työkkärissä jonotin, jotta pääsis ilmottautummaan ja ku pääsin huoneeseen, nii täti sanoo: "Siun pittää tehä se netissä!"  Kyllä meinas kyrpästä...)
Olin siis kotihoidontuella. Ei oikkein rahoiks meinaa lyyä sillä kotihoidontuella, niin meleki pakko oli tähän sitten päätyä. Kuha eivät nyt iha mihin vaan työnnä töihin.. Ja ois se oma yrityskin aika kova sana... :) 

4 kommenttia:

 1. tuo siun palmus on raakkipuu nimeltänsä ja mie onneton oon tappana niitä ihan sikana tässä asuessa. kaupungissa miulla ne niin kivasti oli ja kukoisti vaan eipä enää..syytän siitä herra mehtäläistä :D ja tuo tarra on ihan sika magee. paljonko makso??mie kun en siellä facessa vaikuta ni voisit vaikka tilata miulle miun puolesta..millos tuut tuoksuttaa meijän "budhaa"??saahaan teillekkin vauvakuume :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon iha helevetin hyvä näissä kasvien nimissä....x)
   Ja nuissa teksteissä pystyt ite vaikuttamaan tekstin/fontin/kuvan/värin jne. 15e plus postit, 1,20 makso toi.
   Ja meille ei kuulemma vauvvakuumetta tule! x) Noora jos ilimottas aikasemmin tulostaan niin hyppeisin kyyttiin sit! :D

   Poista
  2. ourrait..eiku tervetulloo vuan..suapipahan se jakekii huomata jotta vauvakuume tulee kyselemäti XD eikäs ou muuten hinnan kiroissa tuo tarra..mie tahtosin myöski sellasen toisenlaisen tarran vessaan"mirror mirros on the wall,mom is the prettiest after all "..eikö ois hyvä??

   Poista
  3. Ois!! :D Kiva ois rapula-aamuna lukasta teksti ja kahttoo sit ihtteesä pittääkö paikkansa! :DD

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi