Hae tästä blogista

31. heinäkuuta 2013

• Kuavilla •

Tämä kipale on miun uus suosikkiveisu.Jotenkin kuuluu tähän postaukseen, sillä tämä soi eilen illalla radiossa j-a-t-k-u-v-a-s-t-i!! :)

Eli:
Oltiin perheineen viime yö Kaavilla. Ylleinen uimaranta/grillauspaikka se taitaa olla missä oltiin, mutta eihän tuota kukkaan tullu sanommaan jotta: "Tiällä ei saa yötä olla!!" Ja sen verran viileempi ilma oli, jotta ei siellä porukkaa paljon ollut.
Itellä ei käynyt pienessä mielessäkkään, jotta kastautuisin saatikka uisin! Ei tuo vaunu ehket ulkkoopäin mikkää ruusu ole, mutta hyvin hoitaa asiansa ja mie oon tuoho kovinnii tykästynyt :)


 Kaveriporukalla jos halluis lähttee tuulettummaan, nii musiikki ainaki kuuluu! ;)Luontopolkuja löytyy uimarannan "peräpuolelta" ja Elluraisen kanssa käytiinkin tsiikailemassa.


Tehtiin myös hieno löytö!
Ihkaoikea äkäinen rapu!

Tämmönenkin kala löyty.  Muistuttaa kovasti jotain akvaariomonnia, ja ukko sano tän "ehkä -rodun", mutta empä muista! x) Ja ei oo kuulemma Jake ikinä tämmöstä saanut kiinni vaikka kova kalamies onkin.
Nuo alemmat vesikuvat on lammesta.. Luontopolun nähtävyyksiä :)
Koko päivän/illan nuotio jakso palaa. Ihana oli ilta istua nuotion äärellä. (Kun sain ensin kuopuksen unten maille x))

Ihan kuin joku postikorttikuva :) (ylempi että alempi)


♥ Heippodei ♥

2 kommenttia:

  1. teil on varmasti ollunna supperkiva reissu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kieltämäti. Nukkummaan vaan ois aiemmin kannattana mennä, ku Jimi herätti puol 9 ja kahtteen tais mennä valavoissa..! Kohta lähen tirsamaahan...x)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi