Jaan tännekkin meijän yyberhyvät iltanapostelut.
Jos valkosipulista tykkää, niin osta kaupasta (tai tee itse) jonniinsortin valkosipulimajoneesia. (Tää Aiolin -tuote, mikä meillä oli viimeksi, on aika jämäkkää.) ja murskaa vielä yksi valkosipuli (tai 3-4 kynttä) joukkoon. Ruohosipuliakin jos jaksaa silputa, niin hyvin sopeutuu joukkoon.
Anna maustua jääkaapissa tovin. Jos tykkäät ranskalaisista, niin vaikka sen aikaa, jotta ranskikset kypsyy uunissa. Rapeiksi. Mie pien luomutuotteita tietynlaisena humpuukina, mutta tähän hommaan luomutikkuranskalaiset sopii paremmin ku normit, sillä näistä tulee rapeampia.
Eli suolaa pintaan ja uuniin 225 astetta vajaaks 20 minuutiks, ja sitten loppuun pari/kolme minuuttia 250 astetta, nii johan ovat rapsakoita.
Leivinpaperin päällä uunipellillä. Ite teimme viimeksi sen virheen, jotta laitoimme uunivuokaan, kun ei ollut leivinpaperia, niin v*tuikshan ne ranskikset meni. Tuli sellasia kumimaisia kurppaperunoita, että jäi osa syömättä. (Sitä tapahtuu meikäläisen kohalla meleko harvoin)
Toinen (ja kevyempi) vaihtoehto ovat nämä. Porkkana/kurkku/lanttu/paprika tms, sopii kuin nenä päähän tähän dippiin.
Tämä iltaherkku kannattaa valita sinä iltana, kun seurraavana päivänä ei tarvitse mennä töihin/olla läheisissä kontkakteissa immeisten kanssa. Tai sitten kannattaa pieni hajurako jättää...
Hajuhaitta on nimittäin tämän iltapalan jäläkkeen varma!
Valkosipuli on NIIN herkullista syödessä... "tuoksu" toisessa ei sit niinkään :D
VastaaPoistaMie en tiijä kuvottavampaa hajua ku valkosipulihönkäys! Hyi s**tana!! :D
PoistaToinen hyvä kakkonen on vanaha viinan löyhkä. Ja sitten nämä kaksi yhistettynä niin Avot!! :D
Ihastuin blogiisi, liityin lukijaksi.
VastaaPoistaKäy kattoo tätänäin! :) -> http://jennahonkanen9.blogspot.fi/
No kiitos. :)
PoistaPitääpä tiirata kuhan "jouvan" pitemppään tässä istummaan :)