Hae tästä blogista

26. heinäkuuta 2013

• Möksällä sekä demonivoikukka?! •

Löysinköhän kukkapenkistäni uuen voikukkalajikkeen vai onko tämä ihan normi "alalajike"? Tämä kasvo nokkosen kanssa yhteisymmärryksessä "sisäkkäin" ja tämmöset piikit oli nokkosessa, sekä "voikukassa."
Ikinä en ole ite tämmöseen törmännyt ja nyt yritämme kasvattaa sitä pelkkää "voikukkaa", (vai vatevör?)mutta ei oikein dikannut ku repäsin penkistä sen irti, nyt meinaa nuukahtaa koko kasvi.


Noh, eilen olimme perheineen tuossa paikallisessa Erä-Okun mökissä äidin, siskojen, Kimmon, Heikin ja Ullan kanssa, nii siellä oli tämmösiä elukoita:

 "Pienet sammakot, pienet sammakot, nee lystikkäitä on!" :)

Tosi kesyjä sisiliskojakin oli. Minäkin pein näitä sylissäni. Suloisuuksia. 


Kyllä meinas päivällä tulla jotain ylimäärästä houssuun kun Elenan (esikoiseni) olkapäälle laskeutu tämmönen öttijäinen:


Tytössä oli ainakin kaks kerttaa isompi tämä "helevetin söpö ötökkä", ja mie kun sen ensin huomasin, pomppasin rappuselta hiekalle ja niinkin vastuullisena äitinä lähin juoksemmaan karkkuun ja varmmaan kiljuin männessäni. Sen jäläkkeen sen huomasi miun äiti, ja se ötökkä meni äitin tissien väliin. Voitte kuule uskoo että äiti HUUSI!
Siskot, Ellu ja mie juosttiin jokkainen eri suunttaan ja äiti huus:
"OTTAKKAA TÄÄ HELEVETTIIN MIUSTA!" Noora siihen: "KYLLÄ VARMMAAN OTETTAAN!!" Siinä vaiheessa se ötökkä oli äitin hiuksissa. Luulen että se öttijäinen kilju omalla kielellään ihan samalla lailla ku me. Ja varrrmana halus poikkeen siitä tilanteesta, mutta se oli jumissa äitin tukassa.
Sit kun se pääs irti niin se lähti LENTOON!!

Hyi /=&")!?78&"?72¤?+/&?"/%! mikä ötökkä!!

Tämä kuvassa oleva ötökkä oli sitten Heikin takissa. Ja taas myö akat juosttiin! Vaikka tämä oli kaksi kertaa pienempi, mikä Elenassa oli kiinni. 

Ainiin: heitin eilen myös talviturkkini! \o/

ps. Viikonloppu aikaa osallistua arvontaan! :)

3 kommenttia:

♥ Kiitos kommentistasi