Hae tästä blogista

1. heinäkuuta 2013

• Viikonlopun kalakanat •

Helöyy!

Kyllä mie taijan uskaltaa sen olkkarin rottinkipöydän valkosella spraylla vetästä, sillä tämä rottinkiviiniteline oli koe-erä. 

ENNEN 






Paaaaaljon parempi tämä "Jälkeen" -otos? Eikö ookki? Ensin ostin tokmannilta jotain liki kympin maksavaa H2O sprayta, mutta se oli oikkeesti iha persseestä koko tuubi. Valkosta näkyny paljo kakkiakaan.
Seurraavana päivänä kävin hakkee 3kpl/10eurolla olevat normi sprayt, nii joha tuli värijä! (2 purkkia meni yhtteesä tähän)
JÄLKEEN
Ja hei oikkeesti, mulla menee järki aina näiden kuvien lisäämisessä, ku mie tahtosin näitä laitella myös vierekkäin,mutta järki menee, ennenku kuvat...


(Tämä kuvien lisääminen taitaa muutenkin tänään täällä blogspotissa tökkiä, ja esikatseluakaan ei anna suorittaa, joten kahellaanpa sit miltä tämä julkistettuna näyttää...x))

Viikonloppuna ukko keksi "uuen ruuan": savustettuja kanankoipia. Ja ne oli muuten yllättävän hyviä! :D Vaikka pienen pieni kalan pichantti maku tuppassii esiin koipien seasta, mutta johtunee varmmaan siitä, että siinä savustuspöntössä ollaan ennen savusteltu vain kalaa! :D 
Menjyyssä oli siis lauanttaina kalakanaa.



Siellä ne koivet käristy.
Ensin ne koivet oli uunissa puolisen tuntia 200 astteessa, ja sitten tuonne pönttöön vajaaksi pariksi tunniksi. Lisukkeena oli vain riisiä. 
Eilen tein pizzaa! Ukolla kun tuo käsi kipiänä, niin ite joutuu nyt uhrautumaan sennii kanssa! :D (ylleensä meillä Jake siis hoitaa nää "aikaa vievät" ruuat, ja mie pysyn niissä perussettilöissä) Mutta siitäpä tulikkii huvaa!! Pohjakin oli niiin kuohkkee, jotta!! 
½ litraa vettä ja siihen se kuivahiivapussi. Hiukkasen suolaa ja vehnäjauhoja sen verran jotta ei tartu kulhoon. (kannattaa ekana sekottaa sähkövatkaimella, sen jälkkeen käsillä. Eli sitten kun sähkövatkaimen sekottajakepit ei meinaa enää pyöriä/taikina nousee kapustoja pitkin vatkaimeen) ja sen jälkkeen taikina annetaan levätä TUNTI. :) 



Tomaattipyree
Juustoraaste
Jauhelihaa (maustteena tällä kertaa kolome nuudelipussin lihamaustetta) 
Ananasta
Homejuusto

Ja huom! Juustoraaste aina pohjalle!! Ei lähe jäähtyessä täytteet juustoraasteen matkaan. :)


Tänään kävimme Noora-siskon ja äitin kaa pitkästä aikaa lenkillä. 
Ukko lupas tehä miulle muutenii "kunto-ohjelman." Idean sain "Rakas, sinusta on tullut pullukka" -sarjasta. En pidä itseäni milläänlailla pullukkana tms, mutta ajattelin keksiä itelleni siinä sivussa tekemistä, ja lähinnä että yrittääkö tää ukkeli miusta eroon päästä, jos hää jonkun tappotreenin keksii x) 

Loppuviikosta laittelen muuten kuvia Jimin huoneesta, kun jollekki lupailin laitella kuvaa, käykö limenvihrree väri seiniin. Kyllä se käy, vaikka ite olen jo hitusen kyllistynyt siihen väriin...  

Nyt meen töröttämään kahvakuulan kanssa ukon luokse ------> *oumaikaat* 

2 kommenttia:

  1. mie laitan pitsaan juustoraasteen taas tosiaanki aina pinnalle..johtunee meidän kala/äyriäis pitoisista pitsoista..ei oikeen tuoksu hyvälle sellanen käristyny simpukka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! :D
      ..Ja mie lusmusin siitä kahvakuulasta....x))

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi